Mesaj tabara de vara Oxford St Hugh’s College 29 iulie – 11 august

Iata ca tabara de la Oxford se apropie de sfarsit, din pacate! Timpul a trecut foarte repede; aproape nu ne-am dat seama cand… In orice caz, ne face placere sa va tin la curent cu ce am mai facut in ultimele zile, dar si cu fotografii 🙂
Zilele trecute am vizitat unul din colegiile Universitatii Oxford: New College. Ne-am bucurat sa vedem si sa facem fotografii in capela, dining hall (cel mai vechi din Oxford) si curtea interiora unde s-au filmat cadre din celebra serie Harry Potter! Ne-am oprit de asemenea si am facut fotografii sub celebrul „Bridge of Sighs” care uneste doua parti ale Hertford College.
In ceea ce priveste activitatile din ultimele zile: Diana a participat din nou la un concurs – a cantat la Talent Show de data asta (dupa ce castigase Karaoke saptamana trecuta!); nu a luat premiul 1, insa toata lumea a fost incantata de ‘prestatia’ ei; a devenit o mica vedeta locala – dovada ca multi au vrut sa-si faca poze cu ea dupa aceea.
Aseara am avut bingo (in timp ce David si Andrei au jucat sah cu piesele acelea supradimensionate) – din pacate, echipa noastra n-a avut noroc, dar a fost foarte distractiv!
La Arts & Crafts am facut bratari textile; Patricia stia deja sa faca foarte bine si le-a invatat si pe celelalte fete; Emira, ca de obicei, a mers in timpul asta la tenis. Pentru azi, la activitatile sportive, baietii s-au inscris si ei la tenis de camp (pentru ca ei in general joaca mai degraba tenis de masa).
Astept acum si impresiile Laurei de la finalul orelor de engleza de azi… Oricum, dupa prima ora spunea ca e considerabil mai bine. Am facut, de altfel, tot ce a fost posibil ca sa fie mutata in alta clasa.
Ne bucuram de ultimele zile din Oxford si va transmitem salutari!
Iuliana – group leader tabara Oxford St Hugh’s College