Mesaj tabara de vara Oxford Headington School 3 – 17 august

Salutari din Oxford Headington!

Am ajuns cu bine in campus dupa un zbor linistit, dar putin mai lung decat si-ar fi dorit copiii 🙂 Scoala este absolut superba, cladiri din caramida rosie, terenuri imense, verzi, activity leader-ii, house parents si managerii de aici sunt cu totii tineri, prietenosi si mereu cu zambetul pe buze, iar cel mai impresionant lucru: aici sunt inscrisi copii din 78 de tari! Am avut o mare surpriza la sosire sa aflu ca noi suntem singurul grup – unul mic ce-i drept :), iar eu singurul group leader.

Programul de aseara a fost unul lejer, intrucat eram cu totii putin obositi datorita drumului, la care se adauga si mica diferenta de fus orar, asadar dupa ce ne-am cazat si dupa ce am luat cina copiii au avut de ales intre: sporturi (fisbee, fotbal, volei, baschet) sau seara de film & popcorn in casa.

Baietii si fetele sunt cazati in cladiri separate, in zone diferite ale campusului. Astel eu si fetele suntem cazate in cladirea Hillstow (Antonia & Mara si Isabelle & Cristina stau in camere duble, iar Bianca, Dana & Larisa intr-o camera tripla).Baietii in partea cealalta a campusului in cladirea Latimer – Alex & Raul intr-o camera dubla, iar Cristian si Mihnea in camere single.

Dupa micul dejun, toti copiii care au sosit ieri in campus, inclusiv noi, am fost la o scurta prezentare unde ni s-a urat bun venit, ni s-a facut cunostinta cu staff-ul si am aflat cele 5 reguli ale scolii: No smoking, Keep the school clean, Respect other people, Fire equipment is not a toy si Students must stay in their houses during the night.

Acum toti sunt la testul de engleza, iar dupa pranz mergem in Oxford!

Revenim cu vesti & poze dupa iesirea in oras 🙂 Cu drag, Lucia
Lucia, Group Leader tabara Oxford Headington School