Mesaj tabara de vara Hintersee 29 iulie-11 august 2012

Hallo! Hallo!
Iata primele vesti din tabara: copiii s-au acomodat, toata lumea e vesela, mai ales ca li s-a indeplinit dorinta de a nu fi separati. Astfel, Raul si Andrei impart o camera cu alti doi baieti, Bianca si Teo cu o alta fata, iar Adi s-a imprietenit destul de repede cu cei doi colegi ai lui. 
Astazi am avut o zi plina: am dat testul (toti sunt in alte clase, mai putin Bianca si Raul, care sunt si colegi de clasa), ni s-au prezentat regulile si am fost intr-o mica excursie si am vizitat o salina. Aceasta mina de sare a fost plina de surprize: ne-am plimbat cu trenuletul, ne-am dat pe tobogan!! (unul foarte simpatic!) si am aflat multe despre proprietatile sarii, extragerea si prelucrarea ei. Am avut o zi pe cinste, care inca nu s-a terminat! Urmeaza activitatile de seara! Deci, mai multa distractie! 
Va salutam de aici din Hintersee! 
Miruna (Group Leader tabara de vara Hintersee) si copiii 🙂

PS: din pacate, fiind practic ascunsi in munti, semnalul atat pt tel. mobil cat si pentru internat este foarte slab, aproape inexistent. Nu stiu daca voi reusi sa scriu des si sa trimit poze. Vom vedea.