Mesaj tabara de vara Harrow House Swanage 28 iulie-11 august 2012

Buna ziua,
Va scriu pentru a va spune in linii mari ce fac copii in tabara. 
Cei de pana in 12 ani, merg dimineata la activitati care includ jocuri de socializare si excursii. Azi spre exemplu copii au fost in oras la activitatea numita Town Quiz. Maine vom merge la Monkey World.
In acest timp, seniorii, cei de peste 12 ani au fost fie la ore, fie la sport (swimming, waterwalking, basket, volei etc.).
De la ora 12:15 se serveste pranzul care contine in fiecare zi legume, foarte bune de altfel, carne (fie porc, miel, curcan, pui) dar si fructe sau prajituri. La ora 13:30 copii intra din nou la activitati (cei care au avut cursuri de dimineata) sau la curs (cei care au avut activitatile de dimineata).
La ora 16:00 termina cursurile si activitatile, urmand ca pana la ora 18:00 cand se serveste cina sa se odihneasca sau sa se relaxeze, avand program de voie. Dupa cina, de la ora 19:30 incepe programul de seara, organizat de stafful Harrow House. Copii pot alege sa mearga la bingo, mini-golf, volei, basket, sa vada un film etc. Programul variaza in fiecare seara.
Stingerea se da la 22:30, moment in care deja toti copii incep sa resimta oboseala de peste zi si adorm aproape imediat.

Revin cu noutati,
Cu drag,
Ileana N. (Group Leader tabara de vara Harrow House)