Mesaj tabara de vara Barcelona Agora, 29 iulie-11 august 2012

Buna ziua,
Din nou suntem bine!
Vroiam sa va mai spunem cate ceva de cursuri. Dupa testul de nivel, copiii au fost repartizati in functie de rezultate. Ina, insa, dupa ce initial a fost intr-o grupa, a fost transferata la alta de nivel superior; era prea buna 🙂 Elevii SEB sunt int-o grupa, la A2 (exact cum ii evaluasem si eu), mai putin Theo Florea care face parte dintr-o grupa de A1 (el nestudiind spaniola oblogatoriu, ci la cerc si facand doar o ora pe saptamana), alaturi de Mihnea. Alex Ene, Alina Ene si Chira sunt toti la acelasi nivel, in aceeasi clasa. Iar domnisorele mari sunt si ele multumite. Andra ma intreba daca ar putea sa schimbe limba, adica saptamana viitoare sa faca si ea spaniola, pentru ca cei din grupa ei de engleza par a fi cam … aerieni. O sa intreb, dar ma gandesc ca daca schimba limba, certificatul de la sfarsit nu se poate imparti in 2. Ma interesez si vedem.  
Ieri am fost la plaja, iar cei mari au mers la „Calarit magari”. Si nu glumesc, se numeste Ruta en Burro, adica la drum cu magarul :)))) Abia asteptam si noi sa devenim amigos de los burros. 
Aseara am avut Water Party. Unii au fost carcotasi, ca ei nu se uda, ca stiu deja jocurile etc, iar eu i-am obligat sa fie la Meeting la 22:00, pentru ca suntem o echipa si asa e frumos… si, au coborat. Vreau sa va spun ca s-au simtit excelent, chiar si carcotasii :). La inceput au fost jocuri organizate, dupa care, cred ca in afara de mine, care faceam poze si toata lumea a fost draguta si nu m-a udat, toti copiii erau uzi leoarca, iar monitorii, ce sa va mai spun ca ei sunt primii la deschis petrecerea, primii la dans etc., zambesc non stop si nu ne lasa pana nu intram in „hora”.
Maine avem Permission Day. Grupul nostru va merge la plimbare pe Ramblas, adica shopping, uuuurrraaaa!!!!! Imi fac mea culpa, ca cei 3 mari nu apar des in poze, pana acum, dar asta pentru ca eu sunt la activitati cu ceilalti, dar imi iau revansa, azi stau de capul lor si cum ii prind, cum ii pozez :).
Maine vom pleca cu totii in oras, si cu cei mari, iar la intoarcere ei pot veni singuri. Avem metrou direct pana in centru, iar statia Mundet, este la 2 minute de campus. 
Sper ca va simtiti la Barcelona cu atatea informatii primite de la mine 🙂 
O zi frumoasa,
Loredana P. (Group Leader tabara de vara Barcelona Agora)