Mesaj tabara de vara Barcelona Agora, 29 iulie-11 august 2012

Buna ziua,

Noi suntem foarte bine. Ieri am fost in Cartierul Gotic si ne-am plimabt pe stradutele inguste, am facut poze si ne-am cumparat foarte putine lucruri, fetele si-au luat oje … e o pasiune a lor 🙂 
Monitorii duc copiii in fiecare dimineata la ore, la pauza revin acolo si stau cu ei, iar la sfarsitul cursurilor se duc si ii iau. Masa de pranz este la 2:30, iar la 15:45 incep activitatile de dupa-amiaza. Astazi avem din nou plaja; in principiu asa se desfasoara: o zi activitate culturala, o zi plaja. Mie mi se pare bine, imbinam utilul cu placutul.
Copiii nu au voie sa isi schimbe camera sau sa se duca la altii in camera, dupa 23:15, dar ups, am gasit pe 2 fete intr-o camera cu baietii, erau intr-adevar o gasca intreaga de alte fete, dar oricum m-am „suparat” pe ele. Ma gandeam sa le si pedepsesc cumva, dar, pentru ca mi-au spus ca nu stiau ca nu au voie, am sa le iert de data asta :). Seara se face verificare prin sondaj, daca sunt cu totii in camere. Cred totusi ca s-au invatat minte, pentru ca imi spuneau ca nu vor sa fie date afara din campus!!! 
Cand am fost in vizita culturala, in autocar ni s-a explicat si in engleza si in spaniola ce vizitam, asa ca toata lumea este in tema, avem cu totii o idee despre ce si cum.
Copiii sunt impartiti pe  mai multe grupe: infantil, pre-juveni si juvenil. Cei 3 mai mari (Ioana G., Andrada O. si Alex E.) sunt la juvenil, iar pe restul i-am invartit in asa fel ( adica am vorbit cu monitorii ) si i-am pus pe toti la juvenil, sa fim impreuna la activitatile de dupa-amiaza. Ideea este ca cei trei adolescenti au activitati diferite de cei mai mici, de fapt sunt aceleasi, dar in zile diferite. Am hotarat sa stau cu cei mici, pre-adolescentii, pentru ca simt eu ca au mai mare nevoie de mine, e mai bine asa. Cei mari se descurca foarte bine doar cu monitorii.
Sper ca am acoperit „toate intrebarile” …
O zi frumoasa,
Loredana P. (Group Leader tabara de vara Barcelona Agora)