Mesaj si Poze din tabara Ramsgate

Am revenit cu vesti noi si cateva fotografii din prima zi 🙂
Saptamana aceasta se invata dupa amiaza iar saptamana viitoare dimineata.
Acum toti copii sunt la ore .Un singur elev a cerut sa fie mutat in alta clasa si s-a rezolvat, e vorba de Razvan. O sa vad astazi cand se termina orele cum ii place in noua clasa.

In ceea ce priveste micul dejun pot sa spun ca este foarte variat si te autoservesti cu ce doresti: paine toast, unt la cutiuta, sunca presata, cascaval, branza , ou fiert, desert (jeleu, inghetata) si fructe. Copiii in general isi fac sandvisuri.

La pranz, de exemplu, astazi s-a servit lasagna, este foarte gustoasa, au tot felul de salate dar au si mancare pentru vegetarieni: salate, porum fiert boabe si mancare special gatita ptr ei. Andreea este singura vegetariana in grupul nostru.
Cateodata ei sar peste masa de pranz ptr ca de exemplu astazi am fost in excursie la Canterbury unde am vizitat catedrala si au mancat acolo in oras.

Alexandra si Andreea stau la etajul trei, amandoua in camera. La etajul doi stau Mihai si Razvan intr-o camera si Ion si Darius in alta camera. Iulian si Teodor stau la etajul unu. Cazare se face la etaje diferite pentru baieti si fete, acestora ne fiindu-le permis sa mearga la celelalte etaje. Camerele sunt dragute -gen rustic-un pat un birou un sifonier si baia cu dus, chiuveta si vasul de wc. Totul este curat si ingrijit dar copiii nu isi prea pastreaza ordinea in camere 🙁 Curatenie se face in fiecare dimineata cand ei sunt fie la activitati fie la ore.

Cam atat de Ramsgate,
Vom reveni cat de curand si cu alte poze,

Simona si copiii