Mesaj si Poze din tabara de vara Oxford Brookes

Astazi este ultima zi de cursuri pentru copii si o sa-si primeasca diplomele de ‘absolvire’. Nu o sa dea examen se pare, profesorii si-au notat pe parcurs evolutia lor si cred ca vor scrie despre asta pe diplome.

Ieri si astazi am avut si avem o vreme superba, este cald si insorit, probabil numai bine sa ne pregatim pentru vremea din Romania. Ieri nu am mai fost la muzeu, copiii au preferat sa-si mai faca cumparaturi cu toate ca si azi vom mai avea ocazia sa mergem in Oxford. Unii dintre ei s-au saturat de atatea plimbari (drumul pana in centru pe jos dureaza cam 30-35 de minute) si o sa stea in campus.

Probabil asta e ultima data cand va scriu pentru ca maine o sa mergem in excursia de o zi la Bath si Stonehenge. Duminica vom pleca spre aeroport la ora 10, zborul va fi la ora 14 iar in Romania vom ajunge la ora 8 seara, ora noastra.

Copiii au fost minunati si eu m-am simtit minunat alaturi de ei (desigur au mai fost mici neintelegeri cu unii dintre ei dar nimic demn de mentionat, astea au fost sarea si piperul excursiei), au fost un grup destul de unit si sunt convinsa ca o sa-si aminteasca numai cu placere de aceasta tabara. Eu cred ca nu i-am stresat cu nimic si ca am incercat sa-i ajut cat de mult am putut.
Va mai trimit poze cu ei de azi, din pauza dintre cursuri. Le-am spus sa-si faca si ei poze cu colegii de clasa pentru a avea o amintire…

La revedere, sa ne vedem cu bine.

Anamaria