Mesaj si Poze din tabara de vara Dean Close

Hello again,

Revenim cu vesti de la mare departare: pana acum a fost o tabara de vis! In cele (aproape) 5 zile am avut activitati care mai de care mai interesante si interactive. Luni am vizitat centrul orasului Cheltenham, un orasel foarte frumos, curat, linistit si cu multa, multa verdeata, iar seara copiii s-au distrat copios la Inflatables Night (activitate desfasurata numai cu materiale gonflabile, de mare succes in randul lor, unde si-au epuizat toata energia).

Marti am avut primele cursuri de limba engleza, eram toti emotionati si nerabdatori sa vedem cum sunt profesorii si ce vor face la ore. Dupa 2 zile deja s-au obisnuit si unii copii chiar mi-au marturisit ca le plac foarte mult cursurile (au proiecte, discutii libere pentru imbunatatirea vocabularului, iar notiunile de gramatica sunt abordate intr-un mod interactiv, prin diferite jocuri). La activitatile de dupa cursurile de engleza au de ales ce vor sa faca in ziua respectiva, pana acum am facut Zorbing, Climbing, Drumming, Walks with Hawks, Arts and Crafts, Dance, Ultimate Vortex, Reading, Football, unele dintre ele fiind atat de distractive incat am participat si noi, profesorii.
Aseara am avut si noi varianta Jocurilor Olimpice, Silly Olympics, competitii care au starnit multa bucurie si multe rasete in randul tuturor. Dar astazi a fost cea mai interesanta zi: am mers la Alton Towers, unul dintre cele mai mari parcuri de distractie din Anglia, unde copiii au incercat diferite curse extreme (Nemesis, Air, Rita) si multe altele. Ne-am intors destul de obositi, dar cu multe impresii frumoase, Alton Towers fiind echivalentul britanic al Disneyland.
Au fost multe surprize frumoase pana acum si asteptam cu nerabdare excursia la fabrica de ciocolata de la Cadbury!

P.S. Va trimitem si cateva poze de la activitati 🙂

Cu mult drag,

Raluca si Cristiana