Mesaj si Poze din tabara de vara Dean Close, vara 2012

Hello,
De la ultimul nostru email am mai avut cateva activitati interesante, de care copiii s-au bucurat foarte mult. Dupa de acum obisnuitele cursuri de engleza de dimineata, cei care au optat pentru English Plus au avut Sports – Kayaking si Riding sau Intensive English, iar ceilalti au avut de ales intre Volleyball, Zumba, Dodgeball, Football, Art si Fashion Design (unde am realizat palarii pentru Talent Show, creatii reusite si apreciate, dupa cum veti vedea si in poze).

In cursul activitatilor de seara, ne-am distrat pe cinste la Talent Show (aici copiii au demonstrat ca sunt foarte talentati, unii la dans, altii la arta fotografiei) si la Disco-Hawaiian Night (unde ne-am imbracat frumos, am primit coliere de flori de la membrii staff-ului si am dansat pe melodiile preferate ale tinerei generatii). Am facut multe poze din nou, ca de fiecare data, si vi le vom trimite in curand. 

Astazi am avut parte de o zi superba, dupa o saptamana destul de ploioasa, si am plecat intr-o noua excursie, de data aceasta la Cadbury World (fabrica de ciocolata din Birmingham), unde cei mici au primit dulciuri, au vizitat muzeul de acolo si au facut un tur interactiv al fabricii, unde au aflat istoria acesteia si modalitatea prin care se obtine ciocolata. Am vizitat si magazinul de suveniruri, de unde copiii au plecat incarcati cu diferite sortimente de ciocolata (iar noi speram sa nu le manance pe toate in urmatoarea saptamana si sa ajunga si acasa cu cateva, pentru parinti :).

Dupa aceasta vizita, am mers si in cel mai mare centru comercial din Europa (sau cel putin asa ni s-a spus), Birmingham City Centre, un loc in care se gasesc peste 160 de magazine si restaurante, toate sub un singur acoperis, iar ei au fost incantati de timpul liber si de micile cumparaturi pe care le-au facut.

Am avut si mici probleme in aceasta saptamana, cu intarzieri la unele activitati, la intalnirile de grup in excursii, nerespectarea unor reguli de ordine interioara, dar care au fost aduse la cunostinta parintilor telefonic, impreuna cu masurile luate. Noi suntem sigure ca vom avea o ultima saptamana frumoasa, pentru ca avem parte de copiii inteligenti, sociabili si intelegatori. 

Cu mult drag,
Raluca si Cristiana (group leaderi tabara de vara Dean Close)