Mesaj si poze din tabara de la Cambridge (3)

Stimati parinti,


Se pare ca expresia „Time flies when you’re having fun” se potriveste perfect in cazul nostru, deoarece pur si simplu nu am realizat cat de repede a trecut aceasta a doua saptamana! Toti ne simtim foarte bine, nu au fost niciun fel de probleme, doar vremea a fost mai capricioasa saptamana asta, luni, marti si vineri fiind zile destul de ploioase.


A fost o saptamana aglomerata, distractiva, presarata cu activitati ca punting, fotbal, badminton, inot, vizite la King’s College, Gradina Botanica si la Muzeul Zoologic, T-shirt design, „Charcoal Sketching” sau deja-popularul „Cream Tea”, (in special in zilele ploioase). Orele de limba engleza au fost tot dimineata (au ramas mai putini studenti in tot campusul in aceasta saptamana, astfel toti au avut orele dimineata si activitatile dupa-amiaza).


Joi a fost o zi importanta pentru cei 16 care au dat examenul TOEIC: de la 13:30 la 15:30 a avut loc examinarea; rezultatele vor fi trimise la agentie in aproximativ 2 saptamani, iar diplomele vor veni ulterior; bineinteles ca va vom anunta imediat ce avem vesti legate de rezultate.


Sambata avem a doua excursie de o zi intreaga: vom vizita faimosul Windsor Castle, resedinta reginei Marii Britanii, si cu totii suntem nerabdatori sa ajungem acolo; iar duminica la pranz vom fi din nou in autocar, in drum spre aeroportul Heathrow. 


Avionul Tarom (zbor RO392) decoleaza la 16:25 (ora Angliei) si aterizeaza la Bucuresti Otopeni la ora 21:45 (ora Romaniei), asadar ne vedem acolo! Intre timp, mai jos va puteti bucura de poze noi de la diferitele activitati din ultimele zile.


Cu drag,


Marilena si Cristian, group leaderi tabara Cambridge

 Karaoke
 Karaoke
 Karaoke
 Karaoke
Karaoke
 Friendship Bracelet Making
 Friendship Bracelet Making
 Friendship Bracelet Making
 Staff vs Students Football Match
 Staff vs Students Football Match

 River Walk
  River Walk
  River Walk
 River Walk
 Botanical Garden Visit
 Botanical Garden Visit
 Punting Tour
Punting Tour
 Cream Tea
  Cream Tea
 Cream Tea