Mesaj si Fotografii tabara de vara 3 Capitale 31 iulie – 14 august

Dragi parinti,

Pentru ca stim ca va este dor de noi si sunteti curiosi sa aflati cum ne-am petrecut weekendul, ne-am gandit sa va mai trimitem fotografii si sa va scriem cateva cuvinte 🙂

Sambata am avut parte de o zi incantatoare mai ales pentru ca vremea a fost superba. Dupa orele de curs (Robert, Andreea si Laura sunt impreuna intr-o grupa, iar Andrei, George si Ana sunt la cealalta grupa), am mers sa vizitam faimosul castel din Edinburgh (a doua cea mai vizitata atractie turistica din UK, dupa Tower Bridge).
Seara baietii au participat la funny games, iar fetele au stat pe margine. Putem spune ca ne-am distrat copios, la cat de caraghiosi au fost :). Inainte de culcare copiii au jucat un meci de volei cu Paddy (staff).

Astazi vremea este ploioasa, insa stam in campus pentru ca avem cursuri toata ziua.
Robert a lipsit dimineata pentru ca nu s-a simtit foarte bine, dar dupa-amiaza i-a revenit zambetul pe buze si i-a insotit pe ceilalti la ore. Cu toate acestea, a facut schimb cu Laura, care a ramas in camera in aceasta dupa-amiaza, acum doarme, insa sunt sigura ca pana diseara ii va reveni starea buna de spirit ca doar avem Ceilidh (scottish traditional dance).

That’s it for now! Va lasam sa va bucurati de fotografii 🙂
Hugs&kisses

PS: Mancarea de aici este foarte buna si gustoasa, ne placeee! 🙂

Rox (Group Leader tabara 3 Capitale)