Mesaj si Fotografii group leader tabara de vara pentru copii Anglia – Bristol

Revin cu ultimele vesti dupa un weekend incarcat si de-a dreptul canicular 🙂

Sambata am avut mult asteptata excursie la Londra ce a inceput cu o vizita la Natural History Museum apoi cu walking tour pentru a vedea principalele obiective turistice: Piccadilly Circus, Buckingham Palace, Westminster Abbey, Houses of Parliament, London Eye si Trafalgar Square, incheiat in Covent Garden pentru a cumpara suveniruri si a admira spectacolele din piata. Cina am luat-o la Mc’Donalds astfel ca am ajuns in jurul orei 22.30 in campus foarte obositi, dar multumiti :).

Azi am avut excursia optionala la Longleat Safari Park unde am putut admira animale precum: girafe, zebre, antilope, caprioare, struti, rinoceri, flamingo, elefanti, tigri, lei, lupi si multe multe altele. Dupa safari ne-am oprit si la Adventure Park unde distractiile erau nenumarate: labirinturile, plimbarea cu barca, caruselele si vizita la casa bantuita au fost cele mai apreciate.

In seara aceasta avem program liber asadar o parte din fete au ales sa se uite la un film iar restul sunt pe terenul de sport pentru activitati sau socializare.

Cu drag, Lucia (group leader tabara Bristol 2)