Mesaj & poze tabara de vara Oxford, Dragon School, aug. 2012 (4)

Hello everyone,

Long time de cand nu am mai scris :). Ufff, avem atat de multe de povestit :). Suntem intr-o continua activitate aici la Dragon Shool, iar seara abia apucam sa ne intindem in pat :)).

So, let’s catch up :). Nu v-am povestit despre joi seara cand toti am sustinut-o pe Elena la Taaaalent Shooowww!!! Micuta noastra artista a interpretat superb Andri Popa cu vocea si chitara :), iar toata sala a izbucnit in ropote de aplauze la final. M-a impresionat Ana, prin devotamentul, prietenia si CREATIVITATEA cu care a pus la cale modalitati de a o sustine pe Elena 🙂 : toti 10 am avut pancarde (singurii din tabara care si-au sustinut micul artist) cu „CHEERIIIIING FOR ELLEEEENAAAA!!!” :). Eh, i-au ajuns si la sufletelul Elenei. Am facut poze, am filmat, am aplaudat, am strigat, am imbratisat, ufff, am fost cei mai infocati sustinatori ai curajoasei si talentatei Elena :).

 

 

 

 

 

 

A urmat vineri seara cand ne-am pus cele mai glittering & sparkling tinute, ne-am antrenat vocile si, cu foarte multa buna dispozitie si chef de dans am participat la Diiiscoooooo Nightttt!!! Ne-am simtit foarte bine, am cantat, am dansat, mai ca nu mai vroiam sa plecam la somn :)).

 

 

 

 

Si apoi a urmat ieri :)), cand dis-de-dimineata am pornit spre marea atractie a acestei tabere – Chessington World of Adventure!!! Distractia a fost maxima prima data in roller coastere, apoi pe drum inapoi cand ne-am facut inventarul castigurilor & cumparaturilor din parc. Singurul aspect mai putin placut a fost aglomeratia din parc care facea cozile de la roller coastere sa dureze si 80 de min :(. Insa vremea a fost superbaaaaa, rasete in hohote, tipete, tremurat (de emotii bineinteles :)) ), fluturi in stomac – tot tacamul pentru o zi BESTIALA :))!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alte noutati de pe la noi: aseara fetele si o parte din baieti (Alex, Andrei si Vlad) s-au mutat in alta casa (au mai plecat din copii, astfel ca staff-ul a considerat ca e mai bine sa fie toate fetele intr-o casa si toti baietii in alta casa). Ei sunt foarte incantati, spun ca e mai frumoasa casa in care sunt acum decat cea in care au fost :). E bine ca sunt toti la un loc acum :). Mai jos sunt si pozele cu noile camere :):