Mesaj Group Leader: Tabara de vara Hochst, Frankfurt – Germania (ziua 9)

Luni, 15.07.2014

Salutare, prieteni!

Bine v-am regasit! Azi debuteaza o noua saptamana si sa speram ca va fi la fel de frumoasa ca si cea care tocmai si-a luat ramas bun de la noi. Ziua de azi a inceput la fel ca toate celelalte: trezirea, spalarea, micul dejun si orele de germana.

Dupa masa de pranz am facut o mica  excursie pana la supermarket pentru a ne face ceva provizii. Au urmat apoi activitatile de dupa-amiaza. Cei mai sportivi au ales fotbalul, voleiul, tenisul de masa sau badmintonul iar ceilalti au ramas in atelier unde au confectionat „bratari ale prieteniei”, au jucat Twister sau Uno. De departe cea mai interesanta activitate a zilei a fost „bataia cu pistoalele umplute cu apa”. Toata lumea s-a distrat copios. Ne-am alergat, ne-am stropit, am creat aliante si am dus o lupta ca la carte. La sfarsit eram cu totii uzi fleasca dar fericiti. Dupa ce am parasit cu greu terenul „de lupta” a trebuit sa mergem in camere pentru a ne schimba hainele ca sa nu racim.

Foarte repede a sosit si cina si dupa aceea au urmat activitatile de seara. De data aceasta ele nu au mai avut loc in campus ci in afara acestuia, pe o campie aflata in apropiere. Acolo am jucat diverse jocuri de societate, am alergat, ne-am relaxat pe iarba, ne-am plimbat si ne-am luat portia de aer curat. A fost foarte distractiv, exact ca intr-o mini excursie.

Acum, dupa ce am facut cu totii dus iar cei mici si-au primit portia de povesti pentru seara aceasta, trebuie sa mergem la somn. Suntem cam obositi si trebuie sa ne recapatam fortele pentru ziua ce urmeaza.

Pe maine!

Alege tabere de vara Germania.