Mesaj Group Leader: Tabara de vara Hochst, Frankfurt – Germania (ziua 5)

Joi, 10.07.2014

Buna seara, dragii nostri!

Asa cum am promis, revenim cu noi povesti din minunata tabara de la Hochst.

Azi a fost o zi super. Am inceput ca de obicei cu orele de germana, cu mesele de dinainte si dupa acestea si am continuat cu activitatile de dupa-amiaza, care au fost extrem de distractive. Mai intai a avut loc un raliu al fotografiilor. Am fost impartiti in grupe de cate 8, am primit o lista cu anumite lucruri ce trebuiau cuprinse in poza si am pornit intrecerea. Au fost 26 de astfel de sarcini iar cine termina primul, castiga. Ne-am distrat copios, am conlucrat foarte bine, ne-am dat tot interesul si nu am renuntat. Rezultatele au fost printre cele mai spectaculoase, unele poze dand dovada de o creativitate deosebita.

Pentru ca inca mai aveam timp inainte de cina, unii au incins o partida de fotbal, altii au jucat tenis de masa, iar altii au ales jocul de carti. A fost ceva relaxant pentru noi toti.

Dupa cina, organizatorii au pregatit pentru noi o seara de cinema. Am vizionat Despicable me 1. A fost foarte dragut mai ales ca am putut sta lungiti in sala de vizionari, puteam aduce perne si paturi si chiar o mica gustare, fiecare dupa bunul plac.

Dar pentru ca orice lucru bun are si un final, a sosit si seara asa ca ne-am spalat si am trecut repede in pat. Trebuie sa ne adunam fortele pentru ziua de maine. 🙂

Dapfni (insotitor de grup tabara de limba germana de la Hochst, Frankfurt – Germania)

Iti doresti o tabara in Germania? Contacteaza-ne ca sa te asiguri ca faci cea mai buna alegere.