Mesaj Group Leader: Tabara de vara Hochst, Frankfurt – Germania (ziua 2)

Luni, 07.07.2014

O noua zi, noi aventuri. Dupa o trezire matinala, pe la 07.30 trecute fix, a urmat micul dejun si apoi un mic test pentru incadrarea intr-o grupa adecvata nivelului de cunostinte. Drept recompensa pentru efortul depus, am vizionat impreuna, in limba germana Despicable me 2. A urmat apoi pranzul la care am devorat o minunata lasagna.

Pentru ca aveam nevoie de provizii serioase, am dat o raita prin magazinul din apropiere, unde am incercat sa mai lasam produse si pentru altii. In mare parte am si reusit… : ))

Programul de dupa-amiaza a fost si el plin de surprize. Am jucat „Captureaza steagul”, „Cui ii este frica de..?”, pantomima, fotbal, tenis de masa si am confectionat bijuterii dintr-o piatra speciala pe care o puteam modela dupa bunul plac. A fost distractiv si am reusit cu aceasta ocazie sa ne mai imprietenim si cu alti copii din diferite colturi ale lumii.

 

Seara nu a venit nici ea cu mana goala. Dupa cina a fost organizat un raliu, unde in grupe de cate 8 a trebuit sa raspundem cat mai repede la 20 de intrebari. Raspunsurile se aflau toate in incinta campusului. Trebuiau doar urmate indiciile.. Echipa castigatoare a primit o punga plina cu dulciuri. Yummy..

Dupa o zi atat de plina nu ne-a ramas decat sa facem un dus si sa ne odihnim pentru a prinde puteri pentru ziua de maine. Oare ce va mai aduce si ea? : )

Acestea fiind zise…pe maine, prieteni!

Dapfni (group leader tabara de limba germana Hochst, Frankfurt – Germania)