Mesaj group leader din tabara de vara UCL Londra, iulie 2012

Dragii mei, 

Suntem intr-o forma grozava aici in Londra. Am cu mine un grup exceptional, niste fete cu energie si cu o educatie de nota 10. Cred ca este prima data cand afirm asa ceva si nu ma pripesc. Intotdeauna am stiut sa anunte unde sunt, ce fac si cu cine, la cat ajung inapoi, imi dau mesaje cand au ajuns si tot asa. 

Vremea tine cu noi si este fantastic. Duminica seara am vazut un apus fantastic din London Eye. Tot duminica am fost la Thorpe Park si ca va recunosc ca am experimentat cele mai tari rides…initial mi-a stat inima in loc, insa apoi le-am luat pe toate la rand si am simtit din nou cum este sa fii adolescent….evident cot la cot cu ei (ca altfel probabil ca nu as fi avut curajul necesar).

Luni dimineata le-am scos la shopping pe Oxf. Street si au avut 5 ore de cumparaturi asa cum isi doreau. Maine voi merge cu o parte dintre ei la Madame Tussaud’s iar ceilalti marg la Canary Wharf.  Insa surpriza pe care incerc sa le-o pregatesc este pentru joi cand torta olimpica trece prin Hyde Park si as vrea sa-i scot ca sa mergem sa o vedem. Azi am fost la St. Paul’s Cathedral si au vazut Londra de la mare inaltime (ptr ca evident i-am pus sa urce toate cele 537 de trepte pana sus). 

Nu am avut nicio problema de sanatate. Le-au mai trimis parintii bani prin Western Union incat cei de acolo au ajuns sa ma recunoasca pe strada!

Voi reveni in curand!

Elena (Group Leader tabara de vara UCL – Londra)