Mesaj dupa experimentarea taberei de vara in Anglia. Castigatorul concursului Mirunette Language Competition

Buna seara,
  M-ati rugat sa comentez excursia in Ascot. Iata ce idei mi-au venit in cateva momente:
  In primul rand, am ajuns in campus putin cam tarziu, dar am prins activitatea de seara. Am jucat tenis de masa cu prietenul meu, Alex. Am cunoscut staff-ul si ne-am facut primele pareri despre campus. Prima mea parere a fost ca e un campus mare si frumos, ceea ce s-a confirmat mai tarziu.       
  A doua zi, am inceput orele, in grupuri mixte(in functie de cunostintele de limba). Am intalnit multi copii. Cu majoritatea m-am imprietenit.
  Apoi am inceput orele pe grupe sortate. Sortarea s-a dovedit eficienta, si mi-am imbogatit cunostintele.
  Mancarea a fost buna. Am avut o varietate de mancaruri: carne, cascaval, lapte, fructe, legume etc.Am avut si o alegere de sucuri si ciocolata calda. Am gustat si vestitele „porridge” si „fish and chips”
  Staff-ul a fost foarte dragut. La ei puteam apela cand aveam o problema, si tot cu ei faceam activitatile. La fel si profesorii, ei ne invatau lucruri grozave.
  Am avut 4 excursii: la Londra, Oxford, Brighton si Castelul Windsor. Preferata mea a fost la Windsor, unde am aflat fascinanta istorie a castelului si am vazut legendarele Garzi Regale. In toate acestea Mara ne-a fost aproape si vreau sa-i multumesc!
  Zilele au trecut FOARTE repede. As vrea sa castig si la anul, sa mai merg in aceasta minunata tabara!
Cu respect,
 Tudor Onose (castigator al marelui premiu – tabara de vara de 2 saptamani in Anglia – la concursul Mirunette Language Competition)