Mesaj din tabara de vara UCL – Londra Marea Britanie 31 iulie – 14 august 2011

Hello,
Va rog sa ma iertati ca va scriu cu asa intarziere, insa cu greu am reusit sa gasesc un calculator conectat la internet si, sincera sa fiu, am fost si destul de ocupata cu rezolvarea „chestiutelor”de primele zile. Am, insa, doar vesti bune. Totul merge struna, copiii sunt cei mai draguti din cati am mai insotit eu pana acum, asa ca, pentru prima oara in viata mea de insotitor de grup, nu am nimic de comentat.
Sigur ca mai sunt mici chestiute de rezolvat in fiecare zi, insa sunt aproape de neluat in seama. Easy to solve! Sper sa ne tina totul la fel de bine ca pana acum!:) 
Eu am avut mici neplaceri, insa se vor rezolva in tara cu siguranta. Cartela mea de Romania s-a demagnetizat si am incarcat-o pe cea de Anglia destul de greu. Insa acum este fully functional, si deci am un numar si un telefon de care ma pot folosi (adica cele  de Anglia). Si mi s-a stricat si aparatul foto, insa cel al Lenei este foarte bun si am facut deja multe poze (de grup) foarte reusite. Insa pentru ca Lena nu are cablul de date la ea, o sa le putem trimite de-abia pe 15 august.
All in all, toate bune si frumoase, iar aici este nemaipomenit. Pana si vremea este incredibila!
O sa va scriu cat pot de curand,
Georgiana si Lena (Group Leaders – Tabara de vara – Londra, UK)