Mesaj din tabara de vara St. Mary’s School, Ascot 01-15 august 2011

Vesti noi din tabara de la Ascot 🙂 :
Ma intorc cu vesti din tabara:
  • Vremea din prima saptamana a atins si temperaturi de 29-30 grade !!! A plouat putin doar joi, in excursia din Brighton, dar planul profesorilor a facut ca in acele ore „ude” sa fim la muzeul orasului si deci in siguranta.
  • Elevii nostri au fost incadrati in campus in grupe de studiu cu nivel inalt de limba engleza ( dupa o examinare prealabila riguroasa), chiar daca sunt de varsta mai mica, profesorii spunand ca sunt cei mai buni dintre toate natiile acestei serii !!! Lectiile sunt mult mai antrenante, (fata de anii trecuti cand au mai existat plangeri) si pe masura cunostintelor lor, de aceea parintii sunt foarte multumiti (copiii vorbesc zilnic cu parintii la telefon).
  • Nu sunt probleme de sanatate si speram sa fie tot asa si de acum incolo !!
  • Din pacate, nu va putem trimite poze, deoarece calculatoarele din campus la care avem acces uneori sunt restrictionate in ce priveste anumite programe, dar va vom salva pe un cd toate pozele cand ne intoarcem.
  • A intervenit o schimbare in ce priveste destinatia excursiei din 14 august: datorita unor restrictii impuse de comitetul olimpic, nu vom mai putea vizita Londra, ci vom merge la Leeds. Iar joi vom merge din nou la Londra intr-un tur prelungit si poate chiar la London Eye.
  • In ultima excursie de la Londra am facut placerea copiilor si am mers si la „London Bridge Experience”- un loc in care au experimentat viata din zona acestui pod cu partile ei bune sau mai putin placute (frightening experiences) intamplate in sec. trecute. Aproape toti au fost incantati de podul groazei !!!
Va vom transmite si alte stiri in curand !
O zi placuta !
Rodica si Adina (group leaderi tabara de vara St. Mary’s School, Ascot)