Mesaj din tabara de vara Reading 9 – 23 iulie 2011. Group leaderul ne scrie la sosirea in tabara

Hello,
Saptamana trecuta va spuneam cat de frumoasa a fost vremea in Anglia. Din pacate in ultimele zile am experimentat si vremea englezeasca.:( sad Speram sa iasa soarele mai ales ca joi mergem la Londra. Keep your fingers crossed.:) happy
Lectiile sunt mai interesante decat cele de saptamana trecuta, dar unii tot se plang de faptul ca sunt prea usoare. Am vorbit cu directoarea scolii si lucrurile s-au mai indreptat mai ales ca au venit si alti copii care stiu limba engleza bine, mai ales rusi.
Copiii sunt ocupati tot timpul. Le place sa se implice in toate activitatile. Au cantat toata seara la karaoke, au deschis si au inchis ringul de dans la discoteca, iar sambata seara piesa in care au jucat Tudor, Alexa si Cezara a fost senzatia serii. Am inregistrat-o.
Duminica la Londra am vizitat  Natural History Museum si  Science Museum dar nu prea am avut timp si de shopping. Marti a fost o zi foarte incarcata. Dimineata am vizitat un muzeu foarte interesant, Milestones Living History Museum, iar seara am fost sa vedem ultimul film Harry Potter care evident le-a placut foarte mult. Toti, mai ales fetele, asteapta cu mult interes discoteca de vineri care are tema Pirates and Sailors si evident excursia la Londra de joi.
Este incredibil cat de repede a trecut timpul. Peste cateva zile ne vom intoarce acasa si va vom povesti in detaliu tot ceea ce am facut in tabara.
See you soon!
Florentina 
(Group Leader Tabara de vara – Reading, Londra, Anglia – 9 – 23 iulie 2011)