Mesaj din tabara de vara Oxford Headington, Anglia. 17 – 31 iulie 2011. Group leaderii ne scriu. Impresii din tabara

Buna,

Noi suntem bine, am fost in excursii sambata si duminica, sambata au fost la Stratford unde a fost superb si cred ca le-a placut, iar la final le-am facut un scurt quiz despre Shakespeare, iar duminica au vizitat Cambridge-ul si au intrat la King’s College.

Vremea s-a mai incalzit asa ca banuiesc ca in cateva zile vor trece si durerile de gat, iar sambata seara i-am scos de la activitati si am mers intr-un pub, White Horse, unde si-au luat cate un suc si unii inghetata. Le-a placut pentru ca mai voiau sa mearga si ieri seara, dar le-am zis ca nu putem merge in fiecare zi.

In acest moment unii dintre ei sunt in Oxford la o activitate numita Market Trial, iar eu am ramas in campus cu cei 8 care au pregatire pentru examenul Trinity de vineri. Joi am organizat si o mica excursie de jumatate de zi la Tower Bridge, unde voi merge cu 12 dintre ei (care au si cerut aceasta deplasare), pentru ca este doar o excursie de vizitare si nu de shopping. Vor merge cu mine si 2 activity leaders ceea ce cred ca o sa fie foarte bine. Ceilalti vor ramane cu Ana si vor merge la activitati.

Am facut niste poze grozave pe care ti le voi trimite zilele astea.

O zi frumoasa,
Elena (Group Leader Tabara de vara Oxford Headington)