Mesaj din tabara de vara Norman Court 31 iulie – 13 august 2011

Dragi parinti,
Dupa ce v-am lasat facand cu mana de la revedere pe Otopeni, totul a fost cat se poate de normal, dar destul de fascinant in acelasi timp. Nu am avut nicio problema cu vamesii, nici cu bagajele, iar zborul a fost fara incidente(doar lungimea lui ne-a pus ceva probleme, in sensul ca ne cam plictisisem si eram plini de nerabdare sa ajungem in tabara…)
Nici pe Heathrow nu am avut parte de vreo problema, iar intalnirea cu colega ce ne astepta la Londra si ghidul nostru catre campus a decurs conform programului. Odata ajunsi la Norman Court, ne-am mai linistit putin, dar nu pentru mult timp. Am dat peste colegi de camera din diverse tari ale lumii, ne-am imprietenit repede, am facut gratar si ne-am jucat, chiar daca zborul si mersul cu autocarul ne cam obosisera  putin.
Prima zi la Norman Court a inceput dimineata, cu testarea cunostintelor de limba engleza si repartizarea noastra pe grupe. Desi  am avut emotii in legatura cu acest test, totul a fost muult mai usor decat ne asteptam, iar cursurile au fost o placere si o ocazie sa ne cunoastem mai bine colegii din celelalte tari (25, in total) si mai ales imprejurimile campusului.
Am invatat regulile, ni le-am insusit (desi am mai gresit noi putin, la inceput, nu a fost nicio problema, ba chiar am fost laudati pentru comportamente si am primit puncte pentru „casutele” noastre), iar activitatile libere au fost o recompensa bine venita. Piscina, baseball, fotbal, parashute games si cautare de comori, toate au fost excelent organizate si ne-au facut sa ne simtim din ce in ce mai bine la Norman Court.
A doua zi a inceput la fel, inviorare, mic dejun, cursuri de engleza, fiecare la grupa noastra, doar activitatile s-au schimbat, desigur. Am avut parte de jocuri in aer liber, pe salteaua de apa, ne-am stropit si am aruncat baloane cu apa.
Cel mai important e ca ne-am facut noi prieteni, din Romania si din alte parti si ne-am distrat pana acum de minune! A, si nu a plouat deloc, desi suntem in Anglia!!!
Liana (Group Leader Tabara de vara Norman Court)