Mesaj din tabara de vara Londra Docklands

Dragii nostri, 
Ce dor ne este de voi, dar totusi nu vrem sa plecam. Parca am mai sta un pic, parca am veni si acasa. Abia am reusit sa ne obisnuim cu statiile de metrou, am invatat sa calatorim in Londra, suntem incantati …..suntem londonezi deja. 🙂
Westfield. Stratford……..daaaaa……aici am ramas!! Am plecat dimineata, dupa micul dejun catre unul dintre cele mai dragute locuri pentru shooping. Copiii au putut sa se recreeze, sa cumpere sau sa faca window shopping, mai ales cei care au cheltuit mai multi bani saptamana trecuta.:))
A fost relaxant !!!!! Ne-a placut muuuuult!!!!!!!
Ziua de joi a fost o incantare totala.  Am mers la British Museum, acest impunator depozit al comorilor din lume care contine antichitati, opere de arta si obiecte pretioase de pe intreg globul. Copiii au aflat ca acest muzeu este unul dintre cele mai mari din lume, cu mii de expozitii in cele peste 90 de galerii.
Dupa British Museum am plecat nerabdatori catre Covent Garden, una dintre cele mai animate piete din Londra. Acolo comertul se desfasoara in magazine specializate si la standurile de bijuterii, haine si obiecte de arta, aflate sub arcadele de fier, iar spatiul larg deschis pavat cu piatra cubica dintre piata si biserica St. Paul’s este o scena in aer liber pentru artistii strazii care atrag intotdeauna multimile. Stradutele adiacente sunt pline de magazine de specialitati, facand din Covent Garden locul preferat al londonezilor.
Ce frumos a fost!!!!!!!!!!🙂
Au urmat cursurile de dupa masa si activitatile de seara. Film, socializare sau Casino night.
Vineri am fost la Westminister Abbey. Atat un monument national, cat si un lacas de inchinaciune, Westminister este locul de incoronare si inmormantare a monarhilor englezi inca din 1066. Are una dintre cele mai frumoase arhitecturi medievale din Londra, de la nava inalta, construita in stil gotic francez, pana la frumoasa Lady Chapel si octogonala Chapter House.
Interesant si spectaculos……
In acesta tabara nu avem degete la maini si la picioare sa putem numara ce am putut vedea, in schimb putem sa va spunem ca avem bataturi la picioare de atata mers  si vizitat. 🙂
Merita…merita …merita……oboseala .
Mai vrem …..mai avem de vazut ……..Londra este mirificaaaaaaaaa! Mai lasam si pentru la anul viitor…………timpul s-a scurs si doar orasul Oxford ne mai asteapta ……..De vis a fost si ca un vis a trecut aceasta tabara….:)

Mai avem cateva randuri sa incheiem povestea noastra………fericiti cu certificatele in mana,  ne-am eiberat de ore.

Va mai trimitem cateva impresii dupa excursia de  ….duminica:

Azi, duminica, 4 august, se termina aventura…….. ” Docklands”…..*:( sad
Astazi am fost la Oxford, unde am avut o zi superba. La final, cand ne indreptam catre autocar, am experimentat si vremea englezeasca.
Chiar asa….!!!!!Nu se putea sa parasim Anglia fara sa nu avem ocazia asta*:) happyNe-a placut …….
La Oxford am facut un tur de oras, apoi am vizitat Christ Church, sala de mese unde s-a filmat o scena din Harry Potter. Ne-am delectat cu imprejurimile…..si am mai bifat o locatie deosebita in acest an.

 

Dupa aceea am mers la cateva cumparaturi*:) happy

Ne-am intors in campus la cina ….apoi la impachetat bagaje*:( sad
Din pacate timpul a trecut foarte repede pentru noi si ne intoarcem acasa bucurosi ca am reusit sa vedem o Londra superba, am invatat lucruri noi, am vizitat locuri interesante si am experimentat, la o scoala de vara, viata de campus universitar.
Maine abia asteptam sa va revedem si sa va imbratisam cu drag si mare dor.

Alina, Ionut si londonezii vostri dragi – Tabara Docklands, Londra