Mesaj din tabara de vara Londra Docklands

Dragii nostri….dragi parinti,
Povestea continua…….*:) happyaventurile sunt din ce in ce mai palpitante…….
Sambata ar fi trebuit sa mergem la Cambridge, dar pentru ca, grupurile celelalte au dorit duminica, ne-am supus majoritatii. Ne-a ramas optiunea de a merge pe Oxford Street din nou. De comun acord am ales sa mai mergem inca odata acolo, deoarece prima data a fost timp putin si nu am reusit sa intram decat in doua, trei magazine. A fost o zi superba pe Oxford Street, pe portiunea dintre Oxford Circus si Marble Arch sunt mai multe magazine universale si reprezentanti ale unor firme mari. Ca urmare este cea mai aglomerata strada comerciala din capitala.
Fericiti, cu sacosele pline de cumparaturi si punctuali la meeting point…..am plecat catre campus.*:) happy
Seara ne-a asteptat o surpriza placuta din partea staff-ului. A fost ziua Andreei si am sarbatorit cu un tort mareeeee…..Am fost tare incantati si sarbatorita la fel.*:) happy*:) happy*&lt:-P party*:-O surprise
In sfarsit a venit si ziua de duminica ………una dintre cele mai asteptate.
Bucurosi, la ora 9 dupa breakfast ne-am indreptat catre autocar………si dupa o ora de mers am ajuns in cochetul orasel. Am vizitat King’s College…….frumos si impunator, cu o arhitectura extraordinara …….rege in Cambridge, dupa cum bine i se spune. Am avut free time vreo 4 ore, timp in care ne-am delectat privirea, ochii si urechile. Am avut parte de cantari frumoase, performate de cei care dadeau spectacol in strada. Ne-a placut atmosfera ….tipic britanica.*:) happy
Am vizitat  si Cambridge Bookshop, de unde copiii si-au cumparat si carti ………..hmmmmm…..nu doar hainute dragute*;) winkingI-am ajutat pe cei care au dorit, cu o sugestie si au fost incantati.
Ne-am adunat la punctul de intalnite si am plecat catre campus……..cu regretul ca ziua s-a terminat prea repede.
Ziua de luni a fost si ea la fel de plina.*:) happy
Am avut in program sa vizitam St. Paul’s Cathedral .Dupa ce am facut un tur, am urcat scarile acelea …muuuuulte…. de ne tremurau si picioarele, dar cand am ajuns sus, am ramas uimiti de priveliste. Extraordinara panorama……wowwwwwwwww!!!!!!!!!!
Am reusit sa facem cateva poze (cei mai mici stau mereu pe langa mine si au pozici mai multe) la inaltime …si nu numai.Ne-a placut mult de tot.
Am avut orele dupa amiaza iar seara Movie Night, Vegas Casino Night, unde unii dintre baietii nostri care au participat ……….au castigat o PIZZAAAAAAAAA!!!!!!.
Marti am avut Natural History Museum si acest muzeu a fost interesant dar a trebuit sa asteptam aproape o jumatate de ora ca sa intram.
Deosebit….da!!!! Si aici am avut ce vedea. Am finalizat vizita cu cateva suveniruri……asa… ca amintire.
Dupa masa am avut ore, copiii fiind schimbati in alte grupe si clase. Au fost mixati din nou si dupa evolutia lor din saptamana precedenta.
Si activitatea de seara a constat intr-o placuta plimbare cu telegondola (cable car). A fost scurta, dar relaxanta. Am vazut Tamisa si imprejurimile  de sus,  de acesta data. Super….super senzatie…….Maine  dimineata mergem  pe Westfield Stratford si apoi avem ore….in the afternoon…..great!!
Eiiiiiiii……haideti ca am avut ce va spune, mai lasam si pentru data viitoare…….doar ca, ne pare tare rau ca povestea noastra se apropie de final, .zilele trec repede si nu vrem acasa……*:( sad
Va pupam dulce din Londra si va trimitem cateva poze….poate asa va mai trece dorul de noi…..
Numai bine,
Alina, Ionut si dragalasii nostri londonezi – Tabara Docklands Londra