Mesaj din tabara de vara Edinburgh – 28 iulie – 11 august 2011. Group leaderul ne scrie. Impresii din tabara

Greetings from Scotland !
Am reusit sa ma conectez la internet, astfel va scriu cateva randuri.
In aeroport pe Otopeni, totul a decus bine, fara probleme. Zbourrile au fost ok (OTP-LHR & LHR-EDI). In aeroportul din Edinburgh ne-a intampinat persoana care s-a ocupat de transfer. Un domn foarte dragut si amabil. Ne-am recuperat bagajele (toate! 🙂 ) si ne-am urcat in autocar (mare si doar pentru noi). Drumul a fost de cca. 25 de min.
Campusul este super!!! Totul este intradevar nou. Camerele sunt mari, spatioase (un fel junior suite – varianta pentru studenti J). Baia este micuta, ca un dulapior (e mai mare sifonierul J) ), DAR are tot ce ii trebuie (dus WC chiuveta oglinda – deci suficient/ nu s-a plans nimeni). Mobilierul nou si avem si telefon in camera pentru a ne suna intre noi. Am primit prosoape si chiar mini sapun + pliculete sampon J))  Stam toti la acelasi etaj, in 3 apartamente diferite (fiecare ap. are bucataria sa, mare, dotata pana si cu masa si fier de calcat J).
Dupa ce ne-am cazat, si am mancat (packed lunch), copiii au dat o testare- oral, intrau cate 2. Magda-Teacher Manager (cea care i-a evaluat) mi-a zis ca sunt toti de la intermediate in sus.
Dupa cina, ni s-a facut un tur al campusului, iar pe la 8jum majoritatea am mers sa vedem  National Treasure 2, iar cativa s-au bagat direct la somn. Pana la urma toti eram epuizati dupa un drum lung, trezit dimineata etc.
Dimineata am fost toti la micul dejun si ne-a placut. Diversificat consistent si bun. S-au afisat si listele cu grupele. Sunt putin suparata pentru ca o grupa este formata  doar din ai nostri ! (6). Am vb cu Bianca si mi-a zis ca este doar provizoriu (adica doar azi) pentru ca au multe plecari si sosiri, iar pana luni, in functie de grupurile ce vor sosi, se vor face modificari la clase. Am discutat astazi cu Magda, si mi-a zis ca o sa incerce sa ii cupleze cu italieni, dar cu siguranta italienii vor fi mai slabi ca ei, dar doar asa se vor putea imprieteni si cu alte nationalitati. Mi-a spus ca avem niste studenti foarte foarte buni la engleza. (motiv pentru care este si greu sa ii repartizeze)
Dar avem si o veste buna. Avem o excursie de ½ zi in plus, astazi (in total 8 exc). Vom merge la North Berwick.
Despre copii, numai cuvinte frumoase va pot spune. Imi plac foarte mult. Sunt cuminti, destepti si haiosi. Sunt sigura ca o sa ne simtim super in cele 2 saptamani!
Cam atat!
Va pupam! Ah! Si tineti-ne pumnii sa iasa soarele si pe strada noastra!! Pentru ca dimineata a fost innorat si ieri chiar ploicica….

Roxana (Group  Leader – Tabara de vara – Scotia)