Mesaj din tabara de vara Docklands, Londra

Dragii nostri,
Cred ca sunteti nerabdatori sa stiti cum am mai petrecut noi in spectaculosul  Docklands. Saptamana aceasta avem ore dimineata si dupa masa de pranz plecam in Londra, asa ca zilele trec foarte repede tinand cont de faptul ca suntem foarte ocupati. Ieri copiii au fost plasati in clase pe nivele si au avut primele ore. I-am intrebat daca sunt multumiti si daca le place, iar ei au spus ca e OK.
In acest campus universitar testul de plasare a constat in evaluarea urmatoarelor abilitati: gramatica – unde au avut de completat un test cu intrebari, scris – o compunere, vorbit – discutie libera pe diverse teme. Majoritatea se afla intre nivele, astfel incat profesorii ii vor putea clasifica si dupa activitatea lor la clasa.
Ieri, dupa cum v-am scris ultima data, am fost si am vizitat Muzeul de Stiinte care, dupa spusele lor, a fost foarte interesant. Am fost si la Victoria & Albert Museum.
Am avut karaoke la activitatea de seara si Movie Night. Au cantat si copii de-ai nostri foarte frumos, fiind aplaudati de colegii de alte nationalitati.
Majoritatea grupului socializeaza foarte bine, atat intre ei cat si cu altii din tabara.

Ieri am fost la shoooopingggg. Unde credeti? Pe Oxford Street. Au alergat vreo 3 ore dupa ceea ce doreau sa isi cumpere. Au fost copii care au mers cu mine, altii au fost in grupuri. Au fost foarte incantati de ceea ce si-au cumparat. Unii au cheltuit mai mult, altii mai putin, preferand sa mai astepte excursia inclusa de la Cambridge, care va avea loc in acest weekend. Am uitat sa va spunem ca am depus pasapoartele in banca scolii si depozitul de 30 de lire. Au preferat sa isi pastreze banutii de buzunar la ei, desi eu i-am intrebat daca vor sa ii depuna in banca scolii, in repetate randuri.

Azi avem in program Coven Garden, Notting Hill – Hyde Park, Kensington Gardens – Serpentine Gallery. Canden Town siiiiiiii….mult asteptatul ……. Madame Tussauds…….sa vedem cat timp avem  sa vedem tot. Pentru  acesta din urma am platit, fiind optional .
Noi avem multe poze facute in metrou, D L R si pe drumul catre Londra. Suntem toata ziua pe drum in miscare.*:) happy Avem 5 excursii pe saptamana ……total 10 de o jumatate de zi pe tot parcursul taberei..*:) happyMijloacele de transport sunt foarte aglomerate la orele de varf….dar ne place.
O sa va mai povestim si despre altele dar …..dupa ….LONDON EYE, unde ne vom delecta cu o frumosa plimbare de seara.
Toate cele bune ,
Alina & Ionut – Group leaders Tabara Docklands Londra