Mesaj din tabara de vara Dean Close, vara 2012

Hello,
 
Incep prin a spune ca a fost extraordinar pana acum, ne-a placut foarte mult la Dean Close si ne gandim cu mare tristete ca vom pleca de aici. Copiii si-au facut multi prieteni si sunt sigura ca vor pastra legatura cu toti cei pe care i-au intalnit in aceasta tabara. 
 
In legatura cu activitatile din ultimele zile, ne-am aventurat din nou in orasul Cheltenham unde s-a mai facut putin shopping de suveniruri si hainute, ne-am distrat pe cinste la activitatile de seara, in special la Boys vs. Girls Night unde am avut competitii foarte haioase in urma carora echipa fetelor a castigat, iar baietii au fost adevarati gentlemen si au felicitat fetele pentru o victorie bine meritata. 
 
Sambata a fost ziua misterelor, dupa-amiaza am avut parte de un Treasure Hunt, unde cei mici au rezolvat ghicitori pentru a ajunge la o locatie secreta, iar seara au participat la o adevarata investigatie de tipul Sherlock Holmes, Murder Mystery (Cluedo), cu un filmulet foarte ingenios si amuzant facut de cei din staff (adevarati actori) unde prezentau cazul uciderii unei vedete in voga (Nicki Minaj), iar copiii au primit o lista cu indicii pentru a rezolva cazul. 
 
Duminica ne-am incercat talentul de a gati cu un curs de Cooking (prajiturelele au iesit foarte dragute dupa cum veti vedea si din poze iar copiii au fost foarte mandri de capodopera lor) si ne-am relaxat la o partida de Bowling in Gloucester.
 
Astazi am vizitat un oras incredibil de frumos, cu o istorie si arhitectura impresionante si cu o universitate faimoasa: Oxford. Am vizitat Carfax Tower, Christ-Church College (de unde s-au inspirat cei care au realizat seria filmelor ‘Harry Potter’), Merton College, University Church of St Mary the Virgin, Hertford Bridge, Bodleian Library (unde se afla un numar impresionant de carti) si Sheldonian Theatre. Am avut parte si de un tur cu tenta ‘venetiana’, punting pe raul Cherwell, trecand pe langa faimoasa Gradina Botanica din Oxford si pe langa pajistile de la Christ Church (loc ce l-a inspirat pe Lewis Carroll sa scrie ‘Alice Through the Looking Glass’). Copiii au avut apoi timp de o noua partida de shopping, iar vremea a fost perfecta pentru o plimbare prin Oxford (a picurat putin la final, dar ploaia nu a reusit sa ne stearga amintirile frumoase). 
 
In seara aceasta avem Pool Party, diferite jocuri haioase la piscina din campus, marti vom avea Casino Night, unde cei din staff vor veni cu suprize frumoase, ca de fiecare data, iar miercuri ne vom distra din nou la noaptea Disco. 
 
Joi, ultima noastra zi (cu multa tristete pentru ca plecam, dar cu multa bucurie pentru activitatile frumoase ce vor urma), o vom petrece la Londra, vizitand Westminster Abbey, Big Ben, Houses of Parliament, Downing Street and Nelsons Column, vom iesi la picnic in St James Park si vom continua cu vizitarea Buckingham Palace, Trafalgar Square, the National Gallery, Piccadilly Circus. Vom merge si prin magazinele din Londra, vom cina la Pizza Hut si ne vom bucura de minunatul oras privit din London Eye. Noaptea o vom petrece la un hotel de 3 stele (Premier Inn Hotel), urmand ca a doua zi sa plecam spre casa.
 
Ne pare foarte rau ca se incheie aceasta perioada deosebita si abia asteptam sa revenim anul viitor!
 
Cu drag,
Raluca si Cristiana (group leaderi tabara de vara Dean Close, 2012)