Mesaj din tabara de vara Canterbury, Kent University

Dragii nostri,
Imi cer scuze pentru intarzierea cu care va scriu, dar primele zile au fost cu adevarat pline si am vrut sa fiu permanent cu copiii pana vad ca s-au acomodat cu mersul lucrurilor pe aici. Acum ca ne-am „asezat”, va scriu cu vesti foarte bune. In primul rand, toata lumea este sanatoasa si se simte minunat. Copiii s-au imprietenit intre ei in primul rand – lucru care ma bucura foarte mult – si acum ca au inceput si cursurile deja imi tot povestesc de „alti prieteni”.
Astazi am avut si prima excursie de o jumatate de zi la Leeds Castle. Vremea a tinut cu noi, doar cativa stropi de ploaie pe care abia i-am observat, atmosfera a fost minunata, ca sa nu mai vorbesc despre gradinile castelului, grota, labirint si interioarele castelului. Puteti vedea o mica parte din ce am vazut noi astazi in poze. Am adaugat si cateva poze de pe drum, de la activitatile sportive, de aseara de la discoteca si de la atelierul de facut bratari ale prieteniei in aer liber.
Cat despre cazare, cel mai important lucru (pentru care ne invidiaza italienii) este ca suntem aproape de Colegiul Darwin (unde se tin activitatile si cursurile) si chiar in aceeasi cladire cu locul in care se ia masa, adica Rutherford College. Camerele sunt micute, dar primitoare si contin tot ce avem nevoie. Mancarea este mult peste asteptarile tuturor – gustoasa, indestulatoare si variata. Lucram la capitolul „sa alegem alte feluri, nu cartofi prajiti”.
Asa cum am mai spus, ieri am dat testul de plasare si astazi am inceput cursurile de limba engleza. Tuturor copiilor le plac profesorii, insa cativa sunt nemultumiti de nivelul grupei. Astept si feedback-ul profesorilor (copiii lucreaza cu doi profesori zilnic, ceea ce este un plus – dupa parerea mea) pentru a-i muta din grupe chiar incepand de maine, poimaine cel mai tarziu.
Daca sunt intrebari, va rog sa ma contacti oricand la numarul de telefon stiut sau pe email.
Cu drag,
Roxana P. (group leader tabara de vara Canterbury)