Mesaj din tabara de vara Ascot – 2013 (2)

Hei! How are you!!!
Este a 5-a zi de tabara si va putem spune ca deja suntem de-ai casei! Copiii s-au acomodat perfect, se simt bine, se distreaza, merg la lectii, au invatat mersul lucrurilor si e totul bine! Se trezesc bine dimineata, mananca bine – ce doresc, cat doresc, participa activ la ore si sunt laudati de profesori, participa la activitati – fiecare la ce doreste – se simt bine si sunt apreciati de activity leaders – au primit o groaza de stickere pentru buna purtare!; nu e nimeni bolnav……………………………totul e ok!!!

Ieri am fost in excursie la Hampton Court! A fost pe masura asteptarilor! Vremea a fost extraordinara – o zi insorita si calduroasa, palatul este magnific iar noi ne-am simtit foarte bine – dupa cum veti vedea din poze!

Copiii sunt acum la ore iar eu mi-am permis sa va scriu.

Sambata avem o seara internationala si ne pregatim cu o Brasoveanca! Nu prea ne iese deocamdata, dar sper ca pana sambata, sa iasa totul bine!

Tot sambata este o excursie optionala la Muzeul figurilor de ceara din Londra si unii dintre copii vor sa mearga – o sa revin cu detalii.

Din Anglia, cu drag, 
Luciana (group leader tabara Ascot)