Mesaj tabara de vara Ardingly College Sussex, Anglia – 2011 (3)

Buna!
Ce mai faceti? Speram ca mesajul nostru de astazi sa va gaseasca bine, sanatosi!
Noi suntem ok! Ne refacem dupa cele doua excursii din weekend!
Sambata am fost la Londra. A fost frumos, am vazut multe din obiectivele turistice, am vizitat British Museum, ne-am dat in London Eye, am mers pe Westminster Bridge si ne-am pozat cu Big Ben, ne-am plimbat prin Parcul St. James si ne-am jucat cu veveritele, am fost uimiti si oarecum inspaimantati de aglomeratia din Piccadilly Circus si bine inteles, ne-am cheltuit  banii pe tot felul de souveniruri…. 
Vladut si-a luat o bagheta magica pe care a dat o avere si acum umbla cu ea peste tot, imaginandu-si ca face vraji ca si personajul preferat, Noemi si-a luat un hanorac, Irina, Ana,Irini, Ioana si Cristina si-au luat magneti de frigider si multe alte lucruri, Victor – o sapca, Luca – un pix foarte mare si multe alte lucruri de care sper sa se bucure si sa va bucurati si dvs. 
Duminica  – Oxford! A fost extraordinar! Cred ca le-a placut mai mult decat Londra pentru ca nu a mai fost asa de aglomerat si pentru ca au avut mai mult timp de plimbare! Mai intai ne-am speriat bine de tot la Oxford Castle, care se spune ca ar fi unul dintre cele mai bantuite locuri din UK, am invatat ceva istorie si iar ne-am cumparat souveniruri  – printre care un arc cu sageti si o sabie.(deci acum avem si un Robin Hood nu numai un Harry Potter!!!)  
Apoi am mers frumusel pe High Street, am vazut colegiile si ne-am minunat de arhitectura lor. Sigur ca am avut timp si de shopping aici, fetele si-au luat hainute si accesorii iar baietii  – Jucarii Lego!!! Dupa regrupare am hotarat sa vedem si Christ Church College – unde s-au  filmat scene din Harry Potter – bucurie totala! Dar nu pot sa va descriu reactia lor in momentul cand am intrat in gradinile Christ Church College!!!! Extraordinar!! Flori, iarba verde, tei infloriti, minunata arhitectura cladirilor Colegiului…………..supeeer! De fapt, ce sa va mai zic, o sa vedeti pozele si filmele!
Acum ei sunt la ore! Dupa amiaza vom merge la Ardingly Reservoir  – lacul de acumulare din apropiere unde este foarte frumos! Plimbarea pe langa lac e comparabila cu cea din jurul Lacului Rosu – numai fara bustenii din apa!
In rest, suntem ok!
Hugs and Kisses!
Alege tabere internationale Mirunette si distreaza-te la maxim intr-o tabara in strainatate.
Luciana (Group Leader Tabara de vara – Ardingly)