Mesaj din tabara de la Cambridge 07-21 august

Buna ziua,
Revin cu mult asteptatele poze din excursii 😀 !
Am avut 2 zile excelente, insorite, si extenuante (dar in sensul bun).
Incep cu pozele de vineri seara, de la Ghost Tour, unde copiii au trebuit sa afle cine e fantoma, si modul in care a devenit fantoma (pornind de la indicii lasate prin toata scoala). Au cotrobait prin toate salile, au dezlegat mistere si in cele din urma echipa  Octaviei a iesit castigatoare! Detectivi in toata regula!
Sambata si duminca toata lumea s-a trezit de dimineata pe la 6:00-6:30, la 7:00 eram la micul dejun, iar la 8:00 in autocar. Drumul a durat cam 2 ore atat spre Oxford cat si spre Canterbury, si cei mai multi au profitat si au dormit (pe cei mai somnorosi i-am si surprins in cateva ipostaze dragute).
Odata ajunsi, am avut parte de un walking tour (atat in Oxford cat si in Canterbury), vizite la Canterbury Cathedral si Oxford Castle si timp liber pentru plimbare/poze/cumparaturi.
Acum toti copiii sunt la cursuri, iar pt dupa-amiaza ma gandeam sa-i scot prin oras sa vizitam Gradina botanica (este chiar langa noi, ar fi pacat sa nu o vedem) si Fitzwilliam Museum. Maine dupa-amiaza mergem la muzeul de zoologie si seara la bowling :D, iar miercuri la piscina.
Se anunta o saptamana cel putin la fel de frumoasa ca si prima! Va las sa va bucurati de poze!
Toate cele bune,
Lucia (group leader tabara de vara Cambridge, St. Mary’s School)