Mesaj din tabara de iarna din Alpii Elvetieni, LES SCIERNES, 8 – 15 ianuarie 2012. Group Leaderul ne scrie.

Bon soir,
Am inceput calatoria foarte bine. Zborul a fost lin, nu am avut intarziere, toata lumea si-a gasit bagajele, in 2 minute dupa ce am iesit, ne-am intalnit cu Regina, managerul centrului, responsabila cu transferul. Am avut un microbuz de 16 persoane si remorca pentru bagaje. Drumul a durat 2h15 min, cum am ajuns am luat cina – friptura de vita si porc, cartofi frantuzesti, ciulama de ciuperci si sos pentru friptura, inghetata ca desert.
Dupa cina, care a durat foarte putin, nimeni nu era infometat, am fost condusi in camera comuna si impartiti in camere. Fiind destul de lejer, camerele repartizate au fost cele de 2 locuri si o camera de 4 locuri, la cererea catorva fete. Andrei sta singur in camera. 🙂
Dupa instalarea in camere, o pauza de 10 minute, am fost chemati prin difuzor sa mergem sa probam echipamentul de schi. Am rezolvat usor si aceasta problema, schiurile si betele vor fi transportate pe partie separat de clapari si casti, pe care le pastram in camera si le aducem noi. Transportul in fiecare zi va fi cu autocarul, plecam la 8.30 dimineata si ne intoarcem la 17.30. Cei care au lectii vor pleca la 11.00.
Suntem impartiti in 3 grupe, nu ma voi vedea cu toti decat la intoarcere, insa ni s’a facut instructajul, este totul foarte bine organizat.
Cladirea are 3 etaje, noi stam la etajul 2, avem vedere spre munte, abia astept dimineata:)
Camerele sunt curate, parchet nou, baie in camera, dusuri separate de toalete. Dotarile nu sunt foarte moderne, insa bine intretinute.
Cam atat pentru prima zi, revin cu noutati dupa prima zi pe partie.
Va pup,
Iuli-ana (group leader tabara de iarna Alpii Elvetieni, 8 – 15 ianuarie 2012