Mesaj din tabara de iarna din Alpii Elvetieni, LES SCIERNES, 8 – 15 ianuarie 2012. Group Leaderul ne scrie.

Salutare la toata lumea,
Mesajul postat ieri pe blog se refera la activitatea & meniul tuturor participantilor la tabara, atat a celor de la schi, cat si a fetelor care practica snowboard.
In acest sens, notez faptul ca ieri surorile Radescu au facut snowboard cu instructorul de dimineata, iar de la ora 13.00 au venit cu noi, pentru ca se misca foarte bine si instructorul de snowboard a ramas cu Georgiana si alti 2 copii care necesitau mai multa supraveghere.
Ieri surorile si Georgiana au facut impreuna snowboard. Georgiana mai are de lamurit cateva aspecte legate de tehnica, dar se descurca. 
Tot ieri am incercat si cateva partii de schii rosii si una mai scurta neagra, care mi s-a parut mai usoara decat cele rosii. Instructorul de ieri a fost mai rapid, ne-a muncit, nu gluma! :))
Surorile Constantinescu  vor incerca de azi si partii pentru intermediari, au prins miscarile foarte repede. Ana Maria Ose se descurca mai greu, dar sigur in 2-3 zile va face progrese. Irini si Bianca Niculescu schiaza cu alt instructor, stiu sa schieze, cunosc si miscarile, insa nu preau au incredere si schiaza mai incet.
Ceilalti se descurca foarte bine.
Ieri seara am avut cooking. Deci si pofta! :))
De asemenea, in urma votului liber exprimat :), vineri vom face o excursie la Laussane. Unii copii si-au manisfestat dorinta de a cheltui banii. Ii intelegem! :))
In continuare vremea tine cu noi, soare non-stop si pentru urmatoarele zile.
Keep in touch,
Iuliana (group leader, Tabara de iarna Alpii Elvetieni)