Mesaj de la group leader – tabara de vara Reading University, 14 – 28 iulie 2012

Buna ziua,

Tabara de la Reading a fost un vis frumos, devenit realitate , implinit pe deplin.

Chiar de la momentul sosirii in UK, am fost asteptati de catre un domn amabil care ne-a directionat catre autocarul ce avea sa ne duca catre destinatie.

Dupa aproximativ o ora am ajuns in campusul de la Reading unde ne-a intampinat cu zambetul pe buze , Sam, managerul taberei.Am fost cazati rapid in cele mai moderne camere single, avand toate facilitatile pentru  o sedere placuta ,cu mult spatiu de depozitare si un birou elegant pentru studiu.

Campusul este inconjurat de foarte multa verdeata,unde veveritele se plimbau in voie , facand deliciul copiilor.

Desi sala de mese se afla la cateva minute de mers pe jos de cazare,plimbarea  era foarte placut datorita faptului ca masa era copioasa cu variate feluri de mancare si cu siguranta miscarea ne-a facut bine.

Toate activitatile si lectiile se desfasurau in locatii separate de  cazare ,salile de cinema , karaoke , art and craft  disco,etc.Activity leadears erau foarte implicati si dornici de a desfasura activitatile propuse , lectiile insa fiind mai putin dificile decat s-au asteptat copiii.

Am avut ocazia sa vizitam castelul Widsor , unde am ramas impresionati de tot ceea ce am vizitat.

O vizita memorabila de care am avut parte a fost si la castelul  Hampton Court care ne-a uimit prin maretia sa .A fost o zi superba!

Excursia de la Oxford a fost mult asteptata de  copii.Acolo am vazut Christ Church, Radcliff Camera si alte obiective importante ale orasului .Ne-am bucurat de shopping in orasul universitar , pixurile, creioanele si cartile cu inscriptia Oxford fiind la mare cautare. Ne-am delectat in  Londra in perioada jocurilor olimpice, unde a fost mai putin aglomerata ca de obicei , spre surprinderea noastra. Am avut privilegiul de a-l vedea   pe   faimosul Big Ben, schimbarea garzilor la Buckingham Palace,London Eye fiind atat de aproape de noi  incat aveam impresia ca e fictiune.Am avut parte de o partida de shopping in Coven Garden, un loc foarte frumos si linistit de unde ne-am putut cumpara multe suveniruri.

Toate excursiile au fost planificate din timp foarte bine, timpul alocat lor a fost totusi prea scurt, eu considerand-ul ca fiind minusul acestei tabere.

Copiii au fost foarte ascultatori si au raspuns pozitiv la orice propunere din partea celor din staff ,socializand foarte bine cu toti colegii de tabara.Desi grupul de romani a fost format din copii proveniti din doua parti ale tarii diferite, ei s-au inteles de minune.

Prezenta doamnei Daniela a fost extrem de placuta,colaborarea noastra fiind una valorizanta.Sper din tot sufletul sa o mai pot avea si cu alta ocazie partenera intr-o alta tabara  educationala , experienta dumneaei fiind benefica grupului.

Cand a venit  momentul plecarii am fost dezamagita , deoarece consider ca aceasta tabara pentru mine a insemnat foarte mult atat ca si group leader cat ca si om.

Recomand din tot sufletul acest campus universitar tuturor celor care doresc o vacanta perfecta din toate punctele de vedere.Cu siguranta va fi locatia unde voi reveni cu placere si altadata.

Mii de multumiri si felicitari echipei Mirunette, care isi demonstreaza de fiecare data profesionalismul ,reusind sa arate ca exista si la noi in tara agentii care-si respecta promisiunile in cele mai mici detalii, dezvoltand ideea cunoasterii si aprofundarii limbilor straine.

Cu gandul la tabara din 2013, va transmit toate cele bune si sper intr-o colaborare la fel de frumoasa pe viitor,

Alina P. ( group leader – Tabara Reading, Londra 2012)