Mesaj de la copii. Tabara de vara Harrow House College

Va trimit cateva ganduri si amintiri de la Harrow House, locul unde am petrecut 2 saptamani pe care nu le voi uita.
Totul a inceput cand m-am urcat in avion. Am avut un zbor foarte placut deoarece am stat la geam, iar norii lipseau cu desavarsire, astfel incat am putut admira peisajul.


In primul rand…ce este Harrow House?Este un campus, un centru sportiv, o scoala, dar mai presus de toate, un loc unde nationalitatea nu conteaza…un loc unde toti suntem egali si uniti de engleza. Toate acestea inconjurate de natura si peisaje pitoresti.

  
Dar libertatea noastra nu se rezuma doar la teritoriul colegiului. Excursiile in Londra , Swanage si Bournemouth ne largeau perspectiva, lasandu-ne sa admiram totul, de la grandiosul Buckington palace si uimitorul Big Ben, pana la cel mai comun Double-Decker sau cabina telefonica.


Pe parcursul excursiei in Bournemouth am avut surpriza de a ma inumara printre spectatorii unei parade de aviatie ce se desfasura deasupra plajei .


In Londra, o croaziera de 45 de minute pe fluviul Themes ne-a purtat pe sub poduri largi, teatre in aer liber, faimosul London Eye, un zgarie-nori in constructie si chiar pe langa o nava militata britanica.

   
Pe parcursul timpului petrecut acolo, am realizat cat de importanta este engleza si cat de folositoare mi-au fost lectiile de engleza la care am participat acolo.

Le sunt recunoscator scolii Shakespeare School si agentiei Mirunette International Education, institutiile care au organizat si sponsorizat Shakespeare School Essay Competition, deoarece, fara ei, nu as fi avut ocazia sa merg la o scoala de vara in Anglia.


Razvan O. (participant la tabara individuala Harrow House College)