Mesaj de la copii. Tabara Canterbury 24 iulie-07 august 2011

Tabara in Canterburry a fost absolut geniala!
Este a 3-a tabara pentru mine in Anglia cu Mirunette si aceasta a fost cea mai tare din toate punctele de vedere.
Insotitoarele de grup au fost mai mult decat intelegatoare si prietenoase cu noi, uneori pot sa spun ca s-au pus la mintea noastra. Profesorii stiu ca te ajute sa-ti inbogatesti vocabularul in limba engleza si sa o exersezi, nu sunt absurzi deloc, fac glume cu tine dar cand e de facut treaba, e de facut treaba. Pentru cei care au ales sa mearga in acesta tabara pot sa le dau un pont: cel mai tare profesor din toti este Sherrif Adam.
Mancarea a fost foarte buna chiar daca in unele zile nu ne-au satisfacut pe deplin, dar in orice caz a fost in fiecare zi comestibila si gustoasa.
Camerele nu sunt prea mari, dar ok, iar sistemul de cazare cu apartamente este interesant… Singurul lucru care nu prea mi-a mers la suflet a fost acela ca directoarea ne-a inscris pe toti la examenul TRINITY la grade prea mici, dar in rest totul a fost mai mult decat genial.
Cel mai mult mi-a placut de insotioarele de grup la fel si celorlalti colegi ai mei pentru ca intotdeauna ne-au intrebat ce vrem sa facem si am decis cu toti de comun acord absulot totul.  Daca am avut vreo problema au incercat sa ne ajute si sa ne scape de pedeapsa sau probleme.
Le recomand tuturor copiilor aceasta tabara. Pe departe, din toate cele 3 tabere la care am participat, asta a fost cea mai tare!


Andrei (participant tabara, 15 ani, Bucuresti)