Mesaj de la Andreea, participanta la tabara internationala Individuala in Marea Britanie

Buna ziua! 


Aceasta scoala la care sunt este cea mai moderna scoala in care am fost eu vreodata! Totul este nou, sunt foarte multe activitati si multe facilitati. De exemplu: astazi am avut hockey, o noua experienta pentru mine, iar acum seara avem bataie cu spaghete.


Programul este in felul urmator: dimineata avem ore pana la 12.30 apoi de la 14.00 incep activitatile. Seara, poti alege free time sau poti lua parte la alte activitati, cum ar fi cea de care v-am spus mai sus. Cazarea este excelenta: sunt boarding houses, cam 60 de camere cu paturi de 1, 2 sau 3 persoane, cu baie proprie si common room care este la parter si in care se afla o mini bucatarie in care poti manca oricand doresti! Campusul este foarte foarte mare, chiar daca se afla in mijlocul unui oras mic (de aceea cand mergem in cladirea de ore sau la masa, ne facem fleasca, pentru ca ploua si este frig). Ca sa iesim din casa (in afara programului cu ore, etc.) trebuie sa „sign out” :)) si sa scrii unde te duci si cand te intorci. 
Copiii – 150 cu tot cu baieti :). Suntem cazati in 2 case (baieti si fete).
Aici este un grup de 50 de copii din Italia, inca un grup de 30 din Thailanda (de la scoala d in Thailand), 10 din Rusia, cativa din Lituania, Coreea de S, Ungaria, Austria, Elvetia.

Wi Fi este in fiecare casa, de asemenea si cateva calculatoare in common room.

Mancarea este ok, nu ai prea de unde alege. 

In excursiile in care am fost pana acum (Londra si Stratford, unde am vizitat casa lui Shakespeare) a fost frumos! Abia astept urmatorul weekend in care mergem la Oxford (n-am mai fost niciodata) si la Drayton Manor Theme Park!!! Parerea mea despre scoala este una foarte buna, de aceea sugerez sa se faca tabere aici, dar si sa vina copiii aici la studii!! 
 
Have a nice day, Andreea