Impresii despre evenimentul aniversar „Selfies: Primavara”. Descopera Self Improvement Workshop!

Un shooting extraordinar, amintiri pentru o viata, noi prietenii si multa voie buna…asa am descrie pe scurt al treilea eveniment aniversarSelfies:primavara, ce incununeaza 10 ani de activitate de nota 10 Mirunette International Education. 10 copii carismatici, talentati si joviali ne-au fost alaturi si au pozat in calitate de super staruri Mirunette! J  Evenimentul a fost organizat in parteneriat cu Cristina Ardelean, de la National Photographic, cea responsabila de pozele frumoase din album! 
Pentru a vedea pozele, click AICI!


O noutate de la National Photographic este Self Improvement Workshop, un workshop ce va avea loc la Sibiu, in perioada 6-13 iulie 2014. Timp de 8 zile, puteti explora un oras plin de cultura si locuri extrem de frumoase, iar acolo puteti cultiva pasiunea pentru fotografie, va puteti pune aptitudinile si indemanarile la incercare si va veti distra la maxim!  

Workshop-ul va abunda in activitati care mai de care mai distractive si inedite – tiroliana (traversarea unei vai pe cablu), circuit in copaci (escalada, rapel, podul indianului, trecerea pe liane, podul miscator), escapade fotografice, concurs de fotografie, panou de escalada (initiere in alpinism), orientare in natura, vizite la Gradina Zoologica – sunt doar cateva dintre surprizele care va asteapta!

In plus, clientii Mirunette beneficiaza de cadouri speciale! J
Dupa workshop, veti avea ocazia sa participati la un atelier foto de portret, ca super model dar si fotograf! Va veti distra pe cinste, veti invata cum sa faceti portrete foarte bune si veti primi gratuit la final un set de portrete excelente.

Asa ca grabeste-te sa iti rezervi locul, descopera programul de distractie pe zile si stai conectat la toate noutatile celor pasionati ca si tine, pe pagina dedicata evenimentului Self Improvement Workshop!