Tabara internationala de vara Scotia 2022

Tabara Edinburgh 2022

Saptamana asta mergem cu gandul in Scotia, acolo unde se va desfasura o tabara de senzatie, la unul dintre cele mai prestigioase colegii din Marea Britanie. Tabara internationala de vara Scotia 2022 va avea loc in vestita capitala Edinburgh, loc de poveste si un hub cultural, istoric si artistic al Marii Britanii.

Edinburgh este, printre multe altele si “primul oras al literaturii”, calificativ oferit de UNESCO, dar si locul unde se desfasoara anual unul dintre cele mai mari festivaluri de arta din lume, International Festival Fringe Edinburgh, ce se suprapune cu tabara internationala de vara Scotia 2022.

Tabara internationala de vara scotia 2022 va avea loc la Fettes College, locul unde a absolvit si Tony Blair, fostul prim-ministru britanic de dinainte de Brexit. Fettes College ofera sali de clasa dotate cu tehnologie moderna, sali de teatru, muzica si arta care sa iti stimuleze cele mai inalte aspiratii intelectuale si o sala de sport multifunctionala, terenuri de tenis si baschet care sa iti mentina conditia fizica si sa iti dezvolte spiritul de echipa. In tabara de la Fettes College va fi usor sa-ti faci prieteni, dar si sa experimentezi viata de elev la o scoala renumita cu o traditie de peste 140 de ani.

Tabara include:

  • 15h / saptamana de limba engleza, cursuri acreditate British Council.
  • Certificat de absolvire al cursurilor acreditat de British Council.
  • Cazare in campusul Fettes College, in camere standard cu unul, doua sau mai multe paturi si cu baie comuna (tip boarding);
  • 3 mese / zi in cantina universitatii + pranz la pachet pe timpul excursiilor + gustare disponibila seara.
  • Patru vizite educationale locale de o jumatate de zi (Edinburgh Castle, Camera Obscura, National Museum of Scotland, The Royal Mile, sau Dean Village).
  • Doua excursii de o zi intreaga in locatii precum: St. Andrews, Stirling Castle, Glasgow, Loch Lomond, Glamis Castle, etc.
  • Supraveghere si asistenta in caz de urgenta
  • Intampinare si transfer de la / la aeroport Londra Heathrow
  • Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 10 participanti

Tabara se desfasoara intre 31 Iul – 13 Aug 2022

Varsta participantilor: 10-17 ani

Vezi programul taberei si inscrie-te aici!