Mirunette Language Competition 2022!

Mirunette Language Competition 2022

S-au deschis inscrierile pentru Mirunette Language Competition 2022! Inscrie-te online pana pe 30 aprilie si poti castiga o tabara in Marea Britanie!

Cea de a 10-a editie a concursului national de limba engleza, Mirunette Language Competition este in plină desfasurare! Toti elevii intre 10 si 17 ani sunt invitati sa se inscrie pana la data limita de 30 aprilie 2022 pe site-ul Mirunette Education. Participantii vor avea sansa sa castige tabere in Marea Britanie, examene Cambridge ENGLISH oferite de British Council, cursuri online cu profesori din strainatate si abonamente de 12 saptamani la platforma Mirunette pentru exersarea si imbunatatirea nivelului de limba engleza.

Mirunette Language Competition este organizat in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti si British Council, in perioada 15 martie – 1 iunie 2022. Concursul incurajeaza elevii cu varste cuprinse intre 10 si 17 ani sa isi exerseze creativitatea si cunostintele de limba engleza. Totodata, Mirunette Language Competition reprezinta o ocazie si pentru profesorii de limba engleza sa isi incurajeze elevii sa experimenteze o experienta non-formala. Profesorii care vor avea cei mai multi elevi inscrisi in concurs au ocazia sa castige un loc de insotitor de grup intr-o tabara internationala in Marea Britanie, unde vor participa in mod gratuit.

Mirunette Language Competition, ajuns acum la a 10-a editie, a adunat peste 15.000 de participanti in ultimii 9 ani. Concursul se desfasoara online si este impartit in doua probe.

Prima proba se desfasoara intre 15 martie – 30 aprilie 2022 si necesita inscrierea online prin trimiterea unui video creativ pe tema:It’s April Fools’ Day. Present a piece of fake news and make me believe it”.

Cei calificati in etapa 2 vor avea de trecut un mini-interviu online, de 15-minute, in limba engleza, cu o comisie formata din membrii Mirunette Education si profesori de limba engleza.

Castigatorii premiilor 1 vor avea sansa de a participa, gratuit, intr-o tabara de o saptamana in Marea Britanie.

Castigatorii premiilor 2 si 3 vor beneficia de examene Cambridge ENGLISH oferite de British Council, cursuri online cu profesori din strainatate si abonamente de 12 saptamani la platforma Mirunette pentru exersarea si imbunatatirea nivelului de limba engleza.

Mai multe detalii pe www.mirunette.ro/concurs

Inscrierile se fac aici: https://www.mirunette.ro/concurs/inscriere-etapa-I