Webinar gratuit despre cum poti studia in UK post-Brexit.

Webinar Boarding_Mirunette

Mirunette Education, in parteneriat cu 4 scoli de top din Marea Britanie, organizeaza pe data de 11 mai, un webinar gratuit despre cum poti studia in UK post-Brexit. Adolescenti si parinti din intreaga tara vor avea sansa sa discute direct cu reprezentantii scolilor despre ce inseamna sa studiezi la un liceu prestigios in strainatate si ce oportunitati ofera o astfel de decizie.

Alaturi de consultantii Mirunette se vor afla patru dintre cele mai prestigioase scoli internationale de tip boarding (cu internat) din Regatul Unit.

Prima sesiune online va avea loc pe 11 mai, intre orele 13:00 – 14:30, fiind prezente doua scoli:

CATS College, fondat in 1952, propune o filosofie de invatare in care profesori exceptionali cu rezultate dovedite au grija de elevii lor nu doar la nivel academic, dar si la nivel personal, fiind atenti la cerintele lor distincte si investind timp in dezvoltarea lor profesionala si personala. Scopul celor de la CATS este ca fiecare elev sa performeze la nivel inalt fie in sistemul britanic, fie in cel American.

Queen Ethelburga’s College este recunoscut atat pe plan national, cat si international, ca un loc ce promoveaza excelenta in tot ce face. Reputatia scolii a crescut considerabil in ultimii ani datorita rezultatelor obtinute de absolventii lor ce au fost admisi la cele mai prestigioase universitati din lume.

A doua sesiune online va avea loc pe 11 mai, intre orele 17:30 – 19:00, fiind prezente doua scoli:

St. Lawrence College este o scoala cu traditie, fondata in 1879, ce ofera o educatie de calitate elevilor intre 3 si 18 ani. Campusul se afla intr-o locatie idilica, aproape de mare, ce atrage anual zeci de studenti internationali. Colegiul pune accent pe educatia pastorala, calitatea lectiilor si activitatile extracurriculare, pentru buna dezvoltare a elevilor sai.

St. Clare’s, Oxford s-a nascut dintr-o dorinta de a crea un parteneriat de durata intre elevii britanici si cei europeni, in 1953. Colegiul ofera o diversitate de peste 40 de nationalitati, incurajand colaborarea, lucrul in echipa si multiculturalitatea. Programul lor de IB (International Baccalaureate) este unul dintre cele mai recunoscute in Regatul Unit.

Consultantii Mirunette va vor sta la dispozitie, atat pe timpul celor doua sesiuni, cat si dupa, pentru a discuta despre modalitatile de aplicare la o scoala sau un liceu din strainatate.

Inscrierile pentru webinar-ul gratuit despre cum poti studia in UK post-Brexit se pot face aici.