Fotografii si vesti noi din tabara Cambridge 11-25 august (3)

Dragii nostri,

Asa cum am promis, revenim cu noutati din Cambridge!

Astazi este o zi mai innorata, dar marti si miercuri am avut parte de soare si vreme frumoasa, astfel ca am participat fiecare la cate o activitate interesanta in fiecare zi!

Astfel, marti dupa masa de pranz am avut de ales intre tenis (Ioana, Luca, Victor T, Stefan si Zsolt), baschet (Iulia si Gellert), punting (Victor P, Razvan si Andrei) si, pentru firile mai artistice, charcoal sketching (Maria, Ana, Alexandra, Miruna si Vlad).

Miercuri, activitatile propuse au fost badminton (Gellert si Zsolt), „Cream Tea” – ceai si prajituri intr-o cafenea in centrul orasului (Ioana, Ana, Iulia, Andrei, Razvan si Luca), „river walk” – o plimbare pe malul raului Cam (Victor P si Vlad) si „bag design” (Maria, Alexandra, Miruna, Stefan si Victor T).

Acum toti sunt la cursuri, despre care am inteles ca sunt multumiti si deja se inteleg foarte bine cu profesorii (J.P., Hannah, Mark sau Louise). Daca tot suntem la partea academica, trebuie sa mentionez ca 10 dintre tinerii nostri vor sustine joia viitoare examenul TOEIC, iar in aceasta dupa-amiaza au si o sesiune de pregatire pentru examen. Cei 10 sunt: Zsolt, Luca, Andrei, Iulia, Gellert, Ioana, Victor P, Razvan, Victor V si Vlad.

Va lasam in continuare sa va bucurati de fotografiile facute in timpul activitatilor de marti si miercuri, dar si in timpul mesei de pranz (care se ia invariabil afara, pe iarba) si revenim cat de curand cu vesti si fotografii din zilele urmatoare!

Cristian, group leader tabara Cambridge