Fotografii aeroport si primele vesti din tabara Cambridge 11-25 august

Dragii nostri,

Dupa un zbor fara incidente, am aterizat cu bine la Heathrow si am avut supriza sa fim asteptati de 3 taxiuri care urmau sa ne duca in Cambridge. Taxiurile aveau o capacitate de 6 persoane fiecare – astfel, am ajuns mult mai rapid in Cambridge decat am fi ajuns daca mergeam cu un autocar, asa cum ne asteptam cu totii.

La sosire in campus, toata lumea a primit cheia de la camera, o harta a orasului si o bratara pe care va trebui sa o purtam de-a lungul celor 2 saptamani (bratara este foarte importanta, deoarece asigura accesul la masa si are pe ea si un numar de telefon de urgenta al staff-ului din tabara).

Dupa ce toata lumea si-a dus bagajul in camera, ne-am regrupat pentru masa de seara (tipic englezeasca – Roast Turkey & Yorkshire Pudding) si apoi ne-am strans afara, pe iarba, pentru cateva instructiuni primite de la Sean – House Manager.

A urmat o scurta plimbare in oras, in special in cautarea unui magazin care sa fie inca deschis duminica seara, pentru a cumpara cate ceva de baut sau de mancare. Desi este destul de liniste in oras duminica seara, am reusit totusi sa gasim un magazin de unde am cumparat cele necesare!

Maine dimineata la ora 8 este micul dejun, iar la ora 9 urmeaza testul de limba engleza si un scurt tur de orientare in campus si in Cambridge. Va tinem la curent cu vesti referitoare la rezultatele testului si activitatile din urmatoarele zile!

Cristian, group leader tabara Cambridge