Finalistii Mirunette Language Competition 2019 – influencerii de maine!

Here they are, the best of the best! Pentru finalistii Mirunette Language Competition 2019 am lansat provocarea „Dare to be an influencer!”. Un subiect extrem de actual anul acesta, iar raspunsurile au fost pe masura!

250 de copii si tineri calificati in etapa a 3-a a concursului ne-au trimis clipurile lor video. Le-am urmarit cu atentie, le-am admirat determinarea, am zambit si ne-am emotionat alaturi de ei, am discutat cu fiecare in parte in cadrul interviurilor individuale, si i-am ales pe cei mai buni dintre cei buni. Iata finalistii editiei 2019. Numarul total de participanti a fost 1200, din toata tara, deci putem spune „Meet the best 4%!”

Toti cei 52 de finalisti au castigat Premiul Special. Acesta consta in doua parti:

  • un bilet de avion gratuit la inscrierea intr-una dintre taberele Mirunette Education de 2 saptamani in Anglia pentru vara 2019
  • o reducere la costul propriu-zis al taberei, al carei cuantum depinde de capacitatea de influencer a fiecarui finalist: 20% daca reusesc sa aduca inca un prieten in tabara, 35% pentru aducerea a doi prieteni, sau 50% daca reusesc sa convinga 3 prieteni cu ei in tabara.

In plus, finalistii Mirunette Language Competition 2019 au mai castigat si premii oferite de sponsorii nostri, Editura Humanitas si Opera Comica pentru Copii.

Felicitari tuturor! Abia asteptam sa incepem pregatirile pentru editia 2020! Urmariti site-ul nostru, sectiunea Concursuri pentru a afla primii cand incep inscrierile!