Feedback group-leaderi tabara de vara Londra UCL 31 iulie-14 august 2011

Hello everybody,

Iata feedback-ul meu. O sa iau totul pe rand, pe cat ma pricep eu de bine.
Transfer aeroport (dus – intors) : Am gasit cu usurinta persoana de legatura (de fapt toate persoanele de legatura, avand in vedere ca am avut si doi individuals) si nu am asteptat foarte mult pana sa vina autocarul sa ne duca in campus. Autocarul a fost curat si modern, tipic englezesc.
Accommodation: Am fost cazati cu totii in Campbell House East. Personal, am fost foarte multumita de cazare. Camerele nu erau, intr-adevar foarte mari, dar niciodata n-au fost, insa erau foarte curate si cu tot strictul necesar: pat comod, sifonier, birou, scaun, o mica biblioteca, chiuveta. Cat despre bai, erau 2 WC-uri pt toate fetele si 4 dusuri, iar pt baieti 1 WC si 2 dusuri. Bucatariile erau foarte spatioase si bine dotate. Ah, si inca un plus, exista o retea wireless la care puteai primi parola si username si aveai acces nelimitat la internet chiar din camera ta.
Refectory: Sala de mese era foarte generoasa si moderna, iar mancarea mie mi s-a parut foarte buna, daca nu cea mai buna din toate taberele de pana acum. Intotdeauna aveai de ales intre diferite feluri de mancare, iar o portie era destul de generoasa.
Activities: Au fost foarte flexibili in privinta programului de activitati. Cei doi Activity Managers, Luke si Dominic, s-au ridicat la inaltimea asteptarilor, si m-au ajutat cu absolut tot ceea ce am avut nevoie. Mi se pare foarte important ca tuturor participantilor, si mai ales parintilor, sa li se spuna din tara, ca banii pentru activitatile optionale, care de fapt sunt cele mai interesante si pentru travel cards sa nu fie inclusi in banii de buzunar.
Activity leaders + Staff-ul : A fost primul loc in care activity leaders chiar si-au facut treaba bine si ne-au insotit peste tot. Per ansamblu, mi-au placut toti si nu am ce sa le reprosez.
Grupul de elevi din Romania: Mi-a placut grupul de anul acesta, desi am avut mici conflicte cu cativa dintre ei. Dar nu mi s-a intamplat niciodata insa sa ma placa toata lumea. In rest, toti au fost intelegatori, punctuali, ascultatori si cei care au dat examenul Trinity l-au luat cu note foarte mari. Grupul nostru era cel mai dorit de activity leaders pt ca eram cei mai organizati si parolisti. 
Cursuri: La cursuri copiii au primit numai aprecieri pozitive si uitandu-ma pe feedback-ul lor, acestea le-au placut cel mai mult. Eu am colaborat bine si cu Directors of Studies, Maria si Linda, care m-au ajutat cu tot ce am avut nevoie in ceea ce priveste examenul Trinity. Copii au fost bine plasati in grupe si activitatile de la clasa au fost interactive si pe gustul lor.
Acum, cred ca asta cam este tot. Sper sa aveti doar rabdare sa-l cititi pana la capat! ðŸ™‚ Oricum, ca apreciere generala, UCL-ul mi-a placut enorm de mult, am vizitat multe locatii frumoase si bineinteles Londra, chiar si cu conflictele stradale, a fost geniala!
Cu stima, multumiri si scuze de intarziere,
Georgiana (group leader tabara de vara Londra UCL 31 iulie-14 august 2011)