Feedback de la group leader – tabara Oxford Brookes 15-29 iulie 2012

Suntem Cool, am fost la Oxford!!!

Pe data de 15 iulie un grup vesel de tineri cu varste intre 14 si 17 ani a parasit Bucurestiul canicular cu o destinatie  cool la propriu si la figurat : campusul Universitatii Brookes din Oxford, Anglia.

Calatoria a fost placuta si a facut ca pana la ajungerea la destinatie sa devenim un grup de prieteni care au impartasit pentru doua saptamani, cat a durat Scoala de vara de la Oxford Brookes, experienta de a trai intr-un mediu cosmopolit, multicultural, unde ne-am perfectionat cunostintele de limba engleza, avand colegi din lumea intreaga! Sa nu credeti am invatat numai in sala de curs, din contra! Ineditul experientei noastre il constituie tocmai posibilitatea de a vorbi engleza in cele mai inedite dintre locuri, de la sala de mese ori magazine pana la DISCO!! Da, nu este o greseala, la Disco, fiindca pe langa cursuri, la Oxford am avut parte si de excursii, plimbari si multe activitati distractive si inedite!

Asadar, suntem intr-adevar cool! Si fiindca vremea englezeasca este faimoasa pentru capriciile ei,  nu ne invidiati prea tare ca am scapat de canicula intr-un mod asa placut!

We will always have… Oxford, Brookes!

Desi Scoala de vara de la Oxford- Brookes University s-a incheiat si vacanta de vara continua, aceasta tabara de limba engleza va ramane cu siguranta pentru tinerii participanti cea mai frumoasa experienta a verii!

Ce alt prilej mai bun am fi avut altfel sa vedem ‘live’ la Londra, din London -Eye, pregatirile intense pentru Jocurile Olimpice si sa cantam chiar in Anglia ‘God save the Queen’ in timpul ceremoniei care a deschis Jocurile Olimpice?! Si n-am fost doar la Londra! Ne-am aventurat prin labirintul de la frumoasele gradini ale Palatului Blenheim, am admirat numeroase specii de animale la Cotswold Wild Life Park si in cele din urma, am intrat chiar in casa marelui dramaturg William Shakespeare, in minunatul Stratford Upon Avon.

Ce ne-am fi putut dori mai mult? Sa ne indragostim? Sa ne indragostim de limba engleza? Sa ne intoarcem acasa cu diplome recunoscute international? Sa ne facem prieteni din toata tara si din toata lumea?  Ei bine, toate acestea s-au intamplat ! Tocmai de aceea, la intoarcerea acasa ne-am promis unii altora ca si la vara ne vom reintalni in aceeasi formula, schimband desigur doar destinatia!
Loredana P. (Group Leader tabara Oxford Brookes  15-29 iulie)