Castiga o bursa la colegiul John Leggott din UK

John Leggott CollegeJohn Leggott College

Hi, I`m John Leggott!

Tu stii cum poti sa iti atingi potentialul maxim pe plan academic ? Petrece ultimii 2 ani de liceu la Colegiul britanic de Stat John Leggott si experimenteaza excelenta programei de invatamant A-Levels.

Bucurandu-se de reputatie atat pe plan national, cat si international, Colegiul de Stat John Leggott a pregatit de-a lungul timpului elevi pentru universitati de top din Marea Britanie, precum Oxford sau Cambridge, dar si pentru destinatii ca Germania, Australia, Canada sau Statele Unite ale Americii.

Din peste 1700 de elevi inscrisi anual, 6% din acestia sunt elevi internationali. Cifrele sunt imbucuratoare, atunci cand acestea arata ca rata de promovabilitate a examenelor A-Levels este de 100%! Si finalizand datele statistice cu o veste buna, mai mult de jumatate din acestia (62%) au fost admisi la una dintre universitatile din top 20 UK (Russell Group) in 2016.

Aici ai sansa sa fii pregatit de profesori cu peste 20 de ani de experienta in indrumarea elevilor internationali. Clasele sunt formate din mai putin de 20 de elevi, un cadru restrans si atentie sporita acordata fiecarui elev.

Nice to meet you, I am…

Ai peste 16 ani, iti doresti sa iti petreci ultimii ani de liceu intr-un colegiu britanic, sa inveti de la profesori experimentati in pregatirea elevilor internationali si sa te bucuri de viata alaturi de o familie britanica?

Ba mai mult, pe langa rezultatele scolare deosebite, vrei sa iti dezvolti in continuare pasiunile, precum IT-ul, dansul, muzica sau chiar ingineria si chimia intr-un campus modern, ce ofera toate facilitatile?

Mirunette Scholarship Competition

Daca esti in clasa a X-a si ai 16 ani impliniti, Mirunette International Education iti ofera sansa sa participi la un nou concurs de burse, de data aceasta alaturi de John Leggott College ! In cadrul acestui concurs, poti fi castigatorul uneia dintre cele 3 burse care acopera 50% din taxele de studiu (tuition fees) la John Leggot College!

Pentru mai multe detalii, acceseaza pagina concursului de burse!

John Leggott College

John Leggott College

John Leggott College

John Leggott College

John Leggott College

John Leggott College

John Leggott College

John Leggott College

John Leggott College

John Leggott College

John Leggott College

John Leggott College