Buuun gasiiit de la King Edward’s

Dragii nostri,

Va aducem primele vesti din Witleyyyy. Totul a decurs minunat pana la sosire, iar ieri am avut un program destul de incarcat cu activitati de introduction al campusului, al staff-ului, apoi seara am avut Fashion Show si am fost modele pentru ceilalti creatori de la King Edward’s :). Am incheiat seara la ora 10. Vremea e excelenta: ziua avem in jur de 28-30 de grade, iar seara apucam sa ne racorim putin.

Daaaaarr, sa va „prezentam” pe rand programul nostru de aici. Asa ca urmariti-ne 🙂 :

Ieri dimineata ne-am intalnit frumosi pe aeroportul Otopeni, pregatiti de distractiieee

 

Ne-am luat „La revedere” de la voi, dragii nostri parinti 🙂 si apoi veselie mare pe tot drumul :): multe povesti, regasiri, asteptari despre cum o sa fie in tabara si multe prietenii noi 🙂

 

 

 

 

Ce e drept, toate ne-au cam obosit, asa ca in drum spre King Edward’s ne-a cam ajuns si somnul :)) – insa doar putin, pentru un refreshing :), pentru ca a durat doar 45 minute drumul.

Ajunsi in campus, am primit un foooarte calduros welcoming din partea staff-ului. Am depus documentele si banutii la seif, ne-am cazat in camere si am facut un tur al imprejurimilor (asta ca sa ne ajunga si foamea intre timp :); mai era putin pana la cina :)) )

Mancarea este buna (mmmmm, Alexandra va poate confirma :)) ). Am avut la cina mancare mexicana, picanta cu vita si legume si paste sau orez. Legumele sunt la ele acasa si traditionalele salate englezesti :). De baut, sucuri naturale, apa, ceaiuri. Si un deser delicios cu ciocolata, papaya, biscuiti si nuca de cocos, yuuumm 🙂

Theo inca se gandeste la ce are in farfurie :)))

Avem si un Daily Plan pe care trebuie sa-l respectam cu strictete; altfel, vom face flotari la greu :)))

Iar seaaarraa, am fost designeri, dar si modele pentru un exploziv fashiiion shooowww cu produse reciclabile :). S-a lucrat pe echipe, iar curajosii Carina, Vasi si Marc au fost vedetele serii de pe catwalk :)). Au rasunat aplauze zgomotoase (fetele invidioase, iar baietii gata sa invite la un suc) pentru inegalabilul si originalul Marc in rolul unei domnisoare extrem de atragatoare :))). BRAVOOOOO!!!

 

Vlad a fost designer-ul si coregraful echipei lui 🙂

Frumoasa si fermecatoarea Carina cu stralucitoarea gentuta Gucci (am aflat de la creatoarea Alessandra 🙂 )

And the winners areeeeeee: CAAARINAAA si echipa minunata care au creat un outfit si o coregrafie extraordinar de glamorous :). Premiul: vouchere pentru tuck shop-ul din campus :D; iuuuhuu, free drinks, chocolate or chips :).

Am uitat de tot aseara, dorul de parinti era departe, ne-am delectat si cu putina muzica, iar astazi asteptam cu nerabdare restul programului.

De dimineata copiii au dat testul de limba engleza si au fost repartizati pe clase astfel: Vlad cu Raul; Theo cu Andrei, Marc, Vasi si Ionut, iar Alex cu Deni, Alessandra, Alexandra si Carina. Desigur fiecare dintre ei este si cu alte nationalitati. Avem francezi, spanioli, rusi, portughezi si nemti. Baietii au primit un welcoming extrem de calduros din partea fetelor din campus :))).

Saptamana aceasta e foarte incarcata – ni s-a transmis ca in fiecare zi vom iesi in excursii, astfel ca vom avea o gramada de vazut :). Astazi incepem cu Londra, The British Museum si Oxford Street, asa ca ne luam perechea de picioare rezerva si pornim la druuuumm :).

Revenim cu poze muuulte,
Diana si cei 12 Magnifici 🙂